...

Bart Peeters kondigt achtste concert aan in Lotto Arena

Bart Peeters kondigt achtste concert aan in Lotto Arena - Bart Peeters Deluxe 7 jan

Extra concert op dinsdag 7 januari 2020.

Bart Peeters is overweldigd door de niet-aflatende vraag naar tickets voor zijn Deluxe-concerten in de Lotto Arena.  Hij is in zijn energieke nopjes om nog een extra concert (het achtste al !) te mogen aankondigen. Dit extra concert zal plaatsvinden op dinsdag 7 januari 2020.

Bart Peeters heeft nog nooit een eigen avondvullend zaalconcert gegeven op de schaal van Lotto Arena. Het was dan ook met een ietwat bang hart dat de organisatie eind vorig jaar een concert in deze grote zaal aankondigde. De respons was echter meer dan overweldigend. Er werden intussen al meer dan 40 000 tickets aan de enthousiaste man, vrouw en kind gebracht en nog bieden zich dagelijks geïnteresseerden aan. Dat een Belgische zanger acht keer de Lotto Arena vult, blijft heel uitzonderlijk en overstijgt alle verwachtingen.

Zoveel belangstelling creëert dan ook op veel fronten een vorm van stress bij alle betrokkenen: de verwachtingen liggen immers torenhoog. Bart is begonnen met het samenstellen van een playlist die ongeveer elke dag wijzigt. Maar de basis ervan is gelegd en die belooft alvast een topavond met een ‘best of’ programma om van te duizelen.  Bovendien krijgen een aantal nummers een extra muzikale dimensie, dankzij de ondersteuning van een 500 stemmen tellend koor. Nog nooit had een artiest zoveel backing vocals !

Maar ook de showdesigners voelen een enorme druk: licht, decor, video, podiumdesign …  het moet allemaal kloppen met het muzikale. Dat is een hele uitdaging waarvoor het team zich super engageert.

De organisatie en de artiest zullen voor deze unieke concertreeks het onderste uit de kan halen om er voor te zorgen dat het publiek een concertbeleving ervaart waar ze weken lang goed gezind van zullen rondlopen.  Dat is het minste dat ze hen kunnen teruggeven, uit dankbaarheid voor zoveel enthousiasme.

Bart Peeters kondigt achtste concert aan in Lotto Arena - Bart Peeters 3
(Foto: PSE)

De ticketverkoop voor het extra concert op dinsdag 7 januari 2020 is reeds gestart.  BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena gaat door op 26, 27, 29 en 30 november 2019 én op 3, 4, 7 en 10 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. 0.30€/min