...

Alo Wiza put kracht uit haar nieuwe single ‘Stronger’

Alo Wiza, de 27 jarige singer-songwriter uit het Brusselse, pakt uit met haar nieuwe single ‘Stronger‘, een nummer dat haar eigen leven reflecteert. Ze bracht haar jeugd door in het buitenland in zeer gesloten gemeenschappen. Wanneer ze 18 werd, kwam Alo Wiza in de echte wereld terecht, een wereld waarin ze alleen moest zien te overleven.

Alo Wiza onthult haar talrijke ervaringen en emoties via haar muziek. Tijdens de ontelbare uren in haar studio schrijft ze haar eigen liedjes, waarvan de stijl heel uiteenlopend is: pop, rap, dance, electropop en zelfs enkele adembenemend mooie ballades.

Dankzij haar unieke stemgeluid wil Alo Wiza haar eigen persoonlijkheid naar de voorgrond schuiven. Haar droom: op het podium staan en haar liedjes delen met het grote publiek.

Stronger
Alo Wiza: Dit liedje bleef verschillende weken in mijn hoofd hangen. Ik probeerde om nieuwe nummers te schrijven, maar ‘Stronger’ liet me echt niet los. Deze song betekent veel voor me. Ik ben zo trots dat ik een nummer geschreven heb dat me helpt herinneren aan het feit “dat ik sterk genoeg ben”.

Ik ben ervan overtuigd dat ‘Stronger’ een mooie boodschap bevat. Het is een energiek nummer, waarmee ik graag hoop wil geven aan de mensen die zich ontmoedigd en ongelukkig voelen, omdat ze het licht op het einde van de tunnel niet meer zien. De boodschap is duidelijk: ik ben sterker dan ik dacht en ik blijf vechten om vooruit te geraken. 

Dit liedje is bijzonder autobiografisch, want mijn hele leven was een ingewikkelde strijd gevuld met moeilijkheden en mislukkingen. Het kostte bloed, zweet en tranen om hier te staan en ik voel dat dit nog maar het begin is.

‘Stronger’, de nieuwe single van Alo Wiza ft. I.AM, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Alo Wiza put kracht uit haar nieuwe single 'Stronger' - Logo Buzzard 2