...

Leive Vloms viert vanavond de verjaardag van Bart Kaëll (59), eert Paul Severs en zamelt.

Leive Vloms viert vanavond de verjaardag van Bart Kaëll (59), eert Paul Severs en zamelt. - Logo House Of Entertainment 1

3de editie Leive Vloms viert vanavond de verjaardag van Bart Kaëll (59), eert Paul Severs en zamelt geld in voor MS.

Op de Leuvense Oude Markt kan je vanavond terecht voor de 3de editie van ‘Leive Vloms’. Vanaf 19.00 uur ben je er welkom voor de countdown van de ‘Leive Vloms top 20’ en de optredens van Wim Soutaer & Charles Van Domburg, Mama’s Jasje en Bart Kaëll, die vandaag zijn 59ste verjaardag viert. “Net als de voorbije jaren hebben we weer een straffe affiche in elkaar gestoken, met artiesten die stuk voor stuk meezingers brengen, samen met de New Bis Band. Wie ons kent, weet dat we de verjaardag van Bart niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, zegt medeorganisator Erik De Rop namens de VZW Oude Markt.

Leive Vloms viert vanavond de verjaardag van Bart Kaëll (59), eert Paul Severs en zamelt. - Affiche Leive Vloms 2019

Multiple Sclerose

‘Leive Vloms’ is gratis,  maar voorafgaand en tijdens de optredens worden er door de vrijwilligers van het MS Centrum Melsbroek centen opgehaald voor de strijd tegen en het onderzoek naar Multiple Sclerose. Een ploeg van ROB TV trok deze week nog naar het centrum en belichtte er de taak van muziektherapeute Beatrijs De Klerck. “Een medicijn is er nog niet gevonden, vandaar dat we zoveel mogelijk centen proberen op te halen voor het onderzoek”, zegt MS-patiënt en mede-initiatiefnemer Jan Heremans.

Leive Vloms viert vanavond de verjaardag van Bart Kaëll (59), eert Paul Severs en zamelt. - Leive Vloms 2019
(Foto: House Of Entertainment)

Paul Severs

‘Leive Vloms’ brengt vanavond een warm eerbetoon aan Paul Severs. “Normaal zou Paul op ons podium staan, maar helaas hebben we dit jaar, veel te vroeg, van hem afscheid moeten nemen. Als eerbetoon zingen alle artiesten een nummer van Paul en hebben we ook zijn muzikale oogappel Nina Butera te gast, die samen met zijn zoon Christophe een nummer brengt op het podium. Morgenavond wordt dat kippenvel op de Oude Markt”, zegt Erik De Rop.

Alle info over ‘Leive Vloms’ vind je op www.leivevloms.be