...

Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’?

Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? - Logo Buzzard

Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’?

In Frankrijk, Canada, Marokko, Tunesië, Algerije en Zwitserland heeft ze al een grote fanbasis, maar ook in eigen land is Ella Luna langzaam maar zeker een vaste waarde aan het worden in de showbizz. Na ‘Tellement Je t’aime’ (een eigen compositie) en haar versie van de Gilbert Montagné-klassieker ‘On va s’aimer’, goed voor meer dan 40.000 YouTube-views, pakt Ella Luna deze zomer uit met ‘Toi et moi’, een eigen song die misschien wel eens in de voetsporen kan treden van Alizée haar successingle ‘Moi…Lolita’.

Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? - Hoes Ella Luna

“We zijn de carrière van Ella Luna rustig aan het opbouwen, maar de release van ‘Toi et moi’ brengt alles in een stroomversnelling. Heel wat buitenlandse platenlabels hebben de track opgenomen in hun Spotify-lijst en drie weken later zitten we al aan 235.000 streams, and still counting. Via de sociale media kreeg ze al berichten over een tof nummer met een straffe productie. Dat zijn mooie complimenten voor ons team, dat bestaat uit Vincent Pierins en de gasten van Nash & Pepper. Samen met Ella hebben we er intens aan gewerkt, maar de waardering die deze Franstalige popsong met dansbare summervibes krijgt, doet goed en maakt dat het meer dan de moeite waard was”, zegt producer Patrick Hamilton.

Alyzée
In muziekmiddens wordt ‘Toi et moi’, de nieuwe single van Ella Luna, wel eens vergeleken met ‘Moi…Lolita’, de monsterhit van Alyzée. “Ja, da’s zeker fijn, maar achter de schermen werken we keihard aan mijn eigen stijl. Radiovriendelijke feelgood-songs met een eigen karakter, dat is de weg die we zijn gestart en waarmee we het onderscheid willen maken. ‘Toi et moi’ is daar een mooi voorbeeld van. Je kan het nummer op elk moment van de dag spelen en wedden dat je spontaan gaat glimlachen?”, zegt Ella Luna enthousiast.
‘Toi et moi’ van Ella Luna verscheen digitaal op Starbridge Records.