...

Nick van ‪Nick & Simon zat door z’n stem

Nick van ‪Nick & Simon zat door z’n stem: “Uit het diepst van m’n hart; mijn excuses. Oostende krijgt maandag een nieuwe datum, waarop we ons publiek het concert kunnen geven dat ze verdienen.”

Afgelopen vrijdagavond  stonden ‪Nick & Simon in het kader van hun ‘Het Dak Eraf!’-tournee aan de Belgische kust, in het Oostendse Kursaal. Wat een onvergetelijke avond had moeten worden, draaide uit op een teleurstelling voor Nick, want na het tweede liedje zat hij door zijn stem en moest hij afbreken: “Ik vind het verschrikkelijk jammer voor de talrijke fans die uitkeken naar dit concert en speciaal waren afgereisd naar de Belgische kust, maar helaas was mijn stem niet wat ze moet zijn om de kwaliteit te geven die mensen van ons gewend zijn.

Nick & Simon
(Foto: House Of Entertainment)

Ik begon de kracht in mijn stembanden tijdens de rit naar Oostende te verliezen, heb er backstage alles aan gedaan, maar het mocht niet baten. Het is me nog nooit overkomen dat ik tijdens een concert genoodzaakt was deze keuze te maken en gelukkig weet ik uit ervaring dat het snel weer goedkomt met mijn stem. Maandag zitten we samen met ons management en de organisatie om te kijken naar een nieuwe datum. We vinden het doodjammer, voor onszelf en voor iedereen die net als wij zo’n tijd naar deze avond heeft uitgekeken, maar we komen snel terug naar Oostende en uiteraard blijven de aangekochte tickets geldig voor onze “revanche.