Lindsay openhartig in haar boek Mama worden

Lindsay deelt haar ‘weg naar geluk’ openhartig in haar (dag)boek ‘Mama 

Sinds december 2017 is Lindsay de trotste mama van Lisa-Marie. Maar voor de populaire zangeres lag de weg naar geluk vol obstakels en hindernissen. Lindsays kinderwens kon niet via natuurlijke weg in vervulling gaan, want ze werd net zoals duizenden andere vrouwen in ons land geconfronteerd met de problematiek van onvruchtbaarheid.

Lindsay openhartig in haar boek Mama worden - IMG 5432

In ‘Mama worden’ vertelt Lindsay openhartig over haar twijfels, hoop en een massa teleurstellingen en ontgoochelingen. Deze waren verbonden aan de talrijke pogingen die ze ondernam om moeder te worden. Het aangrijpende, persoonlijke verhaal van Lindsay wordt aangevuld met tips en ervaringen. Die komen van professor Michel De Vos (UZ Brussel) en zijn team. Hij beschrijft in een serie columns de stand van zaken rond vruchtbaarheid in Vlaanderen en verduidelijkt de betekenis en werking van ivf.

Lindsay openhartig in haar boek Mama worden - IMG 7493

‘Mama worden’ van Lindsay wordt voorgesteld en verschijnt op zaterdag 4 mei. Met dit boek wil de zangeres de problematiek rond zwangerschap en ivf onder de aandacht brengen. Lindsay: “Dit is een boek voor alle vrouwen die bezig zijn met hun kinderwens. Een deel van de opbrengsten wordt ook afgestaan aan het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde.”

‘Mama worden’ van Lindsay verschijnt op 4 mei bij Willems Uitgevers.

Lindsay openhartig in haar boek Mama worden - Logo House Of Entertainment