...

Music Show Scotland ruilt Antwerpen in voor Hasselt

 

MUSIC SHOW SCOTLAND VERHUIST
NAAR ETHIAS ARENA HASSELT

Music Show Scotland
Foto: Hans Beerten

Kippenvel gegarandeerd wanneer de enorme massed band in uniform door de kasteelpoort komt marcheren! Legendarische muziek als ‘Amazing Grace’, ‘Highland Cathedral’ maar ook een unieke versie van ‘Hallelujah’ zijn slechts een klein onderdeel van het drie uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek, verzorgd door de eigen Castleband, zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Music Show Scotland wordt gebracht door meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen in een imposant kasteeldecor. Het levensgrote Highland Valley Castle is speciaal ontwikkeld voor deze show en is met zijn 40 meter breedte en 15 meter hoogte een unieke setting voor deze fenomenale productie.

Music Show Scotland
Foto: Highland Valley Castle

De show van MUSIC SHOW SCOTLAND voorzien op zaterdag 16 november 2019 in Sportpaleis Antwerpen verhuist naar Ethias Arena Hasselt op dezelfde datum. De ticketkopers werden hiervan per mail op de hoogte gebracht en krijgen oa. de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis busvervoer naar Hasselt en terug.

Zaterdag 16 november 2019 
Ethias Arena Hasselt
Info & tickets: www.ethias-arena.be