...

Steve Ryckier viert 50j Elvis in Las Vegas met optreden en Memphisreis

Steve Ryckier viert 50j Elvis in Las Vegas met optreden en Memphisreis - Elvis affiche

Steve Ryckier

-Blankenberge 13 februari- Steve Ryckier bekend Elvis imitator viert 50 jaar Elvisin Las Vegas. Dit met zijn nieuwe show:”Viva Las Vegas -50 years  Elvis. Dat unieke optreden zal doorgaan in Het Witte Paard de showtempel bij uitstek in de vissersstraat 53 Blankenberge. En dat op 21 september 2019. Deze herdenking van 50 jaar Elvis in Las Vegas bestaat niet alleen uit een show, maar ook uit een unieke fanreis naar Amerika.

De show

De hoogtepunten uit de ‘Hilton Las Vegas shows’ keren terug tot leven In ‘Het Witte Paard’ te Blankenberge. Steve Ryckier kruipt in de huid van de ‘King’. Samen met de ‘Rico Zoroh Band’ de ‘Elverettes’ en de ‘Vegas showgirls’ brengt hij een een grootse ‘Elvis Las Vegas act’. Omdat het thema ‘Las Vegas’ is, brengen we een volledig nieuw ongezien spektakel. Tijdens de shows krijgen we naast de fantastische muziek, nog eens 2 international variété acts er bovenop. Wie Steve Ryckier kent weet dat het het een avond vol verrassingen wordt, maar vooral veel ambiance!

Steve Ryckier viert 50j Elvis in Las Vegas met optreden en Memphisreis - Stev Ryckier 1(Foto: Steve Ryckier)

Een decor bestaande uit een 4K LED wall maken deel uit van het concert. Bijgestaan door de ‘Rico Zoroh Band’ en de 4 backing zangeressen ‘The Elverettes’, brengt Steve Ryckier de vele ‘ballads’ en ‘rock ’n roll’ songs tot gestalte. Steve heeft een jarenlange ervaring met zijn ’tribute shows’ en houdt de ‘Elvis’ illusie in leven. Hij bracht ondertussen zijn ’tribute to the king’, ‘flashback Elvis’, ‘Elvis Extravaganza’ op verschillende plaatsen. Zelfs tot in de VS. Hij werd in 2010 publieksprijswinnaar in Tupelo (geboorteplaats van Elvis).Ook trad trad hij o.a. op met de originele bandleden van Elvis. Vorig jaar speelde hij voor een uitverkochte zaal in ‘Het Witte Paard’.

De reis

Op 29 april 2019 vertrekt Steve met zijn fans voor een 7 daagse reis naar de geboorteplaats van Elvis. Tupelo Mississippi en Memphis staan op het programma. Een super fanreis waar je nog kan voor intekenen tot overmorgen. Deze reis loopt in samenwerking met het Affligems reisbureau “Rantours”. Voor meer inlichtingen:

info@rantour.be

Bellestraat 98
1790 Affligem  tel: 053/66 68 94