...

Ik droom van jou nieuwe single voor Jan Wuytens

Ik droom van jou nieuwe single voor Jan Wuytens - logo boep.be

“Ik droom van jou”, een pracht van een single voor Jan Wuytens

“Dé perfecte blend tussen klassiek en pop!”

“Het nummer wou ik al lang herwerken, want het is echt een meesterwerk van mijn papa. Iedereen kent hem van zijn meezingers, maar dit nummer uit zijn rijk repertoire is tot op heden minder bekend gebleven. Tijd om daar verandering in te brengen! Het nummer klonk in 1976 al groots en had dus een grootse stem nodig en net dat vond ik terug bij Jan”, glundert Christophe.

“Mijn nieuwe single, ‘Ik droom van jou’, is één van die vergeten parels van Paul Severs”, vertelt Jan. “En wie kan dat nummer beter heruitvinden dan zijn zoon Christophe Severs. Ik ontmoette Christophe in diens Hallround Studios, waar hij me een aantal ideeën liet horen van hoe hij het nummer wou arrangeren. Zonder dat we elkaar hadden ontmoet, speelde hij op de piano wat ook ik in gedachten had. Modern maar toch trouw aan het klassieke genre. Van een klik gesproken!”, zegt Jan enthousiast.

Ik droom van jou nieuwe single voor Jan Wuytens - Jan Wuytens 1(Foto: Boep.be)

Jan Wuytens is al lang geen onbekende meer in het Vlaamse muzieklandschap. Na een geslaagd duet-album met Wendy Van Wanten, kiest de West-Vlaming nu voor een solo single in de Vlaamse pop. De symfonische begeleiding, in een modern jasje gestoken, ondersteunen perfect zijn klassieke stem in zijn nieuwe single “Ik droom van jou”.

Jan staat al te poppelen om zijn nieuw nummer ook live te kunnen brengen, want naast zanger is hij ook pianist en heeft hij ook zijn eigen live band. In totaal schommelt hij tussen de 200 à 300 optredens op een jaar. Dus opportuniteiten bij de vleet om het nummer aan de man te brengen.

Bekijk hier de videoclip van ‘Ik droom van jou’:

‘Ik droom van jou’, de nieuwe single van Jan Wuytens kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

Volg Jan Wuytens HIER op Facebook en bekijk HIER zijn website.