...

Bilzen Mysteries nu ook beschikbaar in cadeauvorm

Bilzen Mysteries nu ook beschikbaar in cadeauvorm - Bilzen Mysteries 3 1
(Foto;: Bilzen Mysteries)

Ben je op zoek naar een origineel (eindejaars)geschenk, dan zijn de cadeaubonnen van Bilzen Mysteries, eventueel gecombineerd met een pakketje streekproducten, een absolute aanrader! “Aan het onthaal krijgen we vaak de vraag of de bijzondere Bilzen Mysteries-ervaring ook bestaat in geschenkvorm. Voor de feestdagen lanceerden we daarom onze cadeaubonnen, die vanaf nu permanent verkrijgbaar zijn, zowel voor ‘Het Complot’ als ‘Het Verhaal’.

Voor beide attracties kan je tickets combineren met een pakketje streekproducten: het Jazz Bilzen- en Heer van Biesen-bier, verschillende Haspengouwse bieren, confituur, stroop, een speculaasmix, advocaat, Bilzerse jenever en de wijnen van Genoelselderen en Schorpion. Je kan de geschenkbonnen ook cadeau geven in combinatie met touch-handschoenen, een ‘Complot’-politiebadge of een ‘Het Verhaal’-Playmobil draak”, zegt Bilzen Mysteries-coördinatrice Lore Swennen.

De Landcommanderij van Alden Biesen blijft een populaire toeristische trekpleister, jaarlijks goed voor duizenden bezoekers. En die genieten niet alleen van de groene omgeving en het onovertroffen landschap, ook de dagattractie ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ en de avondattractie ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ blijven het goed doen. “Jonge gezinnen, families en al wie houdt van actie en beleving komen aan hun trekken tijdens ‘Het Complot’. Je wordt toegevoegd aan het speurteam van inspecteur Angel (Joke Devynck) en commissaris Dewolf (Jeron Dewulf).

Bilzen Mysteries nu ook beschikbaar in cadeauvorm - Bilzen Mysteries 5
(Foto: Bilzen Mysteriesà

Aan de hand van hun hulp en tips moet je zo snel mogelijk achterhalen wie er verantwoordelijk was voor het dodelijke ongeval. Je achterhaalt de waarheid met een tablet en tijdens je tocht word je uitgedaagd in enkele spannende proeven. Bij ‘Het Verhaal’ ligt de focus nog meer op de geschiedenis en zuigt Jan Decleir (De Heer van Biesen) je mee in je tablet. Vanaf zonsondergang wandel je op de site en wordt je tocht afgesloten met een onvergetelijk klank- en lichtspektakel. Het zijn twee bijzondere attracties die je nu ook cadeau kan doen”, zegt Bilzers schepen voor toerisme Guy Swennen.

Tijdens de kerstvakantie zijn ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ (behalve 25/12, 26/12 en 1/1) en ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ (behalve 24/12, 25/12, 31/12 en 1/1) dagelijks geopend. Tickets bestel je online via www.bilzenmysteries.be of koop je aan de kassa. De cadeaubonnen van Bilzen Mysteries zijn één jaar na uitgifte geldig. Ze zijn permanent verkrijgbaar bij het onthaalcentrum Alden Biesen-Bilzen, bij ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’ of in het toeristische infokantoor op de Markt in Bilzen-centrum. Indien gewenst kunnen ze gecombineerd worden met een pakket streekproducten of andere leuke items.

Bilzen Mysteries nu ook beschikbaar in cadeauvorm - Bilzen Mysteries 4 1
(Foto: Bilzen Mysteries)