...

Glennis Grace eert Whitney Houston met groots concert in Lotto Arena Antwerpen

Glennis Grace eert Whitney Houston
met groots concert in Lotto Arena Antwerpen

‘America’s Got Talent’-finaliste brengt fenomenale
Whitney-tribute op 26 oktober 2019 in België

Glennis Grace eert Whitney Houston met groots concert in Lotto Arena Antwerpen - Withney Houston 1

Op zaterdag 26 oktober 2019 staat de Nederlandse superster Glennis Grace in de Lotto Arena in Antwerpen met een fenomenaal eerbetoon aan haar idool en grote voorbeeld Whitney Houston. Tijdens het afgelopen seizoen van ‘America’s Got Talent’ maakte de wereld kennis met de grenzeloze zangcapaciteiten van Glennis Grace. Ze blies er de jury, het publiek en de miljoenen tv-kijkers een eerste keer omver met haar indrukwekkende versie van de Whitney-classic ‘Run To You’ en de toon was meteen letterlijk gezet. De ravissante Nederlandse stootte later zelfs helemaal door tot in de finale. Op zaterdag 26 oktober 2019 mag Lotto Arena Antwerpen zich opmaken voor dit unieke vocale geweld. In de bijzondere ode ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ brengt Glennis een variatie aan tijdloze pareltjes en onvervalste wereldhits van deze legendarische artieste. Tickets voor ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de officiële ticketsites ticketkopen.eu en whitneytribute.be.

Glennis kondigde haar komst naar België zelf aan
Bekijk HIER

Glennis Grace over de show: “Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers opnieuw te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden.”

De show ‘WHITNEY, a tribute by Glennis Grace’, die de zangeres in oktober dit jaar voor het eerst in Amsterdam gaf, was daar binnen de twee dagen uitverkocht. Uit de enthousiaste reacties van het 11.000-koppige publiek en de lovende recensies na afloop, blijkt dat de muziek van Whitney Houston de mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis Grace werd door pers en publiek geroemd om haar stemgeluid en bezieling:

Glennis Grace eert Whitney Houston met groots concert in Lotto Arena Antwerpen - Glenny Grace 1(Foto: House Of Entertainment)

“Ik was gekomen voor een avond Whitney Houston liedjes. Maar dit was anders, want wat jij vanavond gaf, was je ziel. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt. Om zo te stappen in iemand anders huid, die tot leven te wekken en ook nog eens jezelf te blijven.
Buitenaards goed!”

Jandino Asporaat
Nederlandse stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator & producer.

“Wat een concert! Iedere noot was raak.”
Humberto Tan
Nederlandse radio- en televisiepresentator

“Het was echt niet normaal hoe goed. Glennis zingt gewoon zo verschrikkelijk buitenaards goed. Ik vond het echt niet normaal!
Ronald Molendijk
Presentator, RTL Boulevard
Door de aanhoudende vraag uit binnen- en buitenland, brengt Glennis Grace de show in 2019 ook naar de Lotto Arena in Antwerpen. Eerder dat jaar staat ze ook in Ahoy Rotterdam.

Glennis Grace eert Whitney Houston met groots concert in Lotto Arena Antwerpen - Glenny Grace 2(Foto: House Of Entertainment)

“We zijn héél blij dat we deze show naar Vlaanderen kunnen halen”, zegt Kris Bloemen namens medeorganisator House Of Entertainment. “Glennis is absolute wereldklasse, dat wisten wij al langer en dankzij ‘America’s Got Talent’ weet nu ook de ganse wereld het. Glennis Grace die live de grootste hits en mooiste pareltjes van Whitney Houston brengt, dat wordt van begin tot einde genieten voor het publiek in de Lotto Arena!”
Tickets voor de show op zaterdag 26 oktober 2019 in Lotto Arena Antwerpen, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via ticketkopen.eu en whitneytribute.be.

Dit concert is een organisatie van DEMP Entertainment, G Note en House Of Entertainment

Glennis Grace eert Whitney Houston met groots concert in Lotto Arena Antwerpen - Logo House Of Entertainment