...

Griet Vanhees heeft een nieuwe job.

Griet Vanhees heeft een nieuwe job. - Cavalluna 1(Foto: House Of Entertainment)

Griet Vanhees heeft een nieuwe job.

Griet Vanhees heeft een nieuwe job. - IMG 2478

Als model stond ze vroeger vaak op de covers en haar opgebouwde tv- en presentatie-ervaring komt goed van pas in haar talrijke Facebook- en Instagram filmpjes, die massaal worden bekeken door haar volgers. In de wereld van glitter en glamour is media- en societyfiguur Griet Vanhees nog steeds een vaste waarde. Ze houdt van feestjes, maar nog meer van haar gezin. Daar steunt ze volop de carrière van haar man, racepiloot Anthony Kumpen en zorgt ze als een moederkloek voor hun drie kinderen. Ondertussen vindt Griet dat het terug tijd is voor me-time, dus toen ze de vraag kreeg om het gezicht en de ambassadrice te worden van ‘World of Fantasy’, het nieuwe paardenspektakel van CAVALLUNA, zei ze onmiddellijk ‘ja’. “Ik ben opgegroeid tussen de paarden. Ik heb er jarenlang op gereden en ik verzorg er nog dagelijks enkele. Na eerdere uitverkochte voorstellingen en wereldwijs succes, werd het paardenshowformat omgedoopt tot CAVALLUNA. Met hun nieuwe Europese tournee staat het gezelschap op 2 en 3 februari met een Nederlandstalige show in het Antwerpse Sportpaleis. Op 16 en 17 maart kan het Franstalige publiek terecht in Vorst Nationaal voor een aangepast spektakel. Voor wie houdt van prachtige paarden in een schitterende show, zijn deze voorstellingen van wereldklasse een absolute must-see!” Tickets voor de nieuwe CAVALLUNA-show ‘World of Fantasy’, bestel je nu op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Griet Vanhees heeft een nieuwe job. - IMG 2444

Met CAVALLUNA concentreren we ons op wat wij al vele jaren als de beste kunnen: onvergetelijke shows in Europese arena’s opvoeren met veel passie en liefde voor paarden. Shows die het hart van elke toeschouwer beroeren”, verklaart directeur Johannes Mock-O’Hara de nieuwe naam. “Met deze nieuwe naam vieren we ons nieuwe hoofdstuk en scheppen we duidelijkheid bij de toeschouwers.

Van oktober 2018 tot juni 2019 reist het nieuwe programma getiteld ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ van Antwerpen, Vorst, tot Zurich en bezoekt onderweg meer arena’s dan ooit tevoren. “Het is de grootste en duurste tournee uit onze geschiedenis“, verheugt Johannes Mock-O’Hara zich op de nieuwe productie. “Ik ben bijzonder trots op het hele team: we hebben niet alleen 15 jaar ervaring met succesvolle paardenshows, maar ook de passie om mensen te beroeren en te inspireren. Dat is vooral dankzij onze populaire rijteams, de teams rond Luis Valença, Bartolo Messina, Sebastián Fernández, de trickruiters van de Hasta Luego Academy en talrijke spectaculaire nieuwe aanwinsten zoals Claus Luber en onze eigen paardenmanager Kenzie Dysli.” Die laatste is bij het grote publiek gekend voor haar rol in de Ostwind-films.

Griet Vanhees heeft een nieuwe job. - IMG 2466

Met ‘Companions of Light’ betoverde regisseur, componist en auteur Klaus Hillebrecht al meer dan 420.000 toeschouwers met wondermooie beelden, een grandioze enscenering en een prachtige soundtrack. De show werd door het publiek tot allerbeste show in jaren uitgeroepen en was te gast in verschillende Europese grootsteden. Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ wil de Emmy-genomineerde Hillebrecht hetzelfde enthousiasme genereren en het spektakel met de mooiste paardenrassen van Europa in een nieuw jasje zetten. De sprookjesachtige scenes worden afgewisseld met adembenemende prestaties, waarin mens en dier in volledige harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven wordt gewekt.

‘World of Fantasy’ neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld die de werkelijkheid overstijgt, waarin zijn diepste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverende droomwouden en fantastische wezens leert hij de mooie Naia kennen, die hem meeneemt op een reis door haar wonderlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje naar zijn vertrouwde leven mee wil nemen, moet hij een zware opdracht uitvoeren: hij moet leren het lot te vertrouwen om zijn wensen te laten uitkomen. Zal Tahin erin slagen om het geluk te vinden, ondanks de grote verschillen tussen beide werelden?

‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ is een fantastische symbiose van rijkunst, acrobatiek, dans en muziek en zal toeschouwers in heel Europa betoveren. Beleef wat het betekent wanneer je wensen uitmonden in een groot avontuur en verheug je alvast op een onvergetelijke ervaring met wondermooie paarden.

Cavalluna’s ‘World of Fantasy’ speelt op 2 februari (om 15.00 en 20.00 uur) en 3 februari (15.00 uur) een Nederlandstalige voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. Op 16 en 17 maart (15.00 uur) kan je in Vorst Nationaal terecht voor de Franstalige versie. Tickets bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).