...

An De Wachter vervoegt het boekingsteam van House of Entertainment

Na het eerdere aantrekken van managing director Bob Savenberg en Stijn Wouters (internationale boekingen en nevenrechten), blijft House of Entertainment groeien en verwelkomt het deze week boekingsagente An De Wachter, die het boekingsteam van Bob, Stijn en Sofie Corthouts versterkt. “We zitten perfect op schema, want onze boekingsafdeling is nog voor de jaarwisseling op maximale kracht inzetbaar. We spelen hiermee in op onze groeiende activiteiten, waardoor we met een persoonlijk voorstel de organisatoren van concerten en evenementen beter kunnen servicen en bedienen”, zegt CEO Pieter Ramboer.

Sinds half oktober zit het team van House of Entertainment samen in Aalst. Het nieuwe pand van meer dan 250 vierkante meter biedt het allround entertainmentbedrijf nieuwe groeimogelijkheden, die het verder investeren in afdelingen en medewerkers stimuleert.

An De Wachter is de nieuwste aanwinst op de boekingsafdeling. In de entertainmentsector is An geen onbekende, want bij Star Entertainment, The Booking Agency en Starway Entertainmentverdiende ze haar sporen als boekingsagente en artiestenmanager van o.a. Sylver, DJ Frank e.v.a.

An De Wachter vervoegt het boekingsteam van House of Entertainment - An De Wachter 1 1(Foto: House Of Entertainment)

Bob Savenberg (managing director): “Niet alleen voor ons, maar ook voor de sector is het fijn dat An terugkeert. Ik heb met haar samengewerkt bij Starway Entertainment en ken haar als een ervaren, gedreven en gepassioneerde doorzetter met een groot hart voor haar klanten, haar artiesten en muziek. Tijdens de voorbereidende gesprekken voelde ik al de unieke chemie die er hangt op onze nieuwe boekingsafdeling. Op 1 december wordt het team officieel uitgerold. Samen met onze CEO Pieter Ramboer, stuur ik de afdeling aan, die bestaat uit Sofie Corthouts, An De Wachter en Stijn Wouters. Naast de boekingen, streven we in het eerste jaar naar een verdere uitbreiding en ontwikkeling van onze exclusieve dj’s, artiesten en presentatoren. Voor Andy Peelman, DJ Ward, Jelle van Dael, Staf Coppens, Mathias Vergels en Peter Luts kunnen ze al bij ons terecht, en de bedoeling is dat we met ons team dat lijstje beheersbaar laten groeien.

An De Wachter: “Ik was een aantal jaren werkzaam buiten de sector en daardoor heb ik ervaren hoe graag ik die job in de entertainmentwereld deed. Toen Bob Savenberg mij contacteerde met de vraag om de boekingsafdeling van House of Entertainment te versterken, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik ken Bob vanuit een vroegere samenwerking en als ik zie hoe enthousiast en ambitieus het bedrijf zich verder aan het ontwikkelen is als een moderne, volwaardige entertainmentspeler 2.0, heb ik onmiddellijk toegezegd, want ik wil deel uitmaken van zo’n team. Ik kijk nu al uit naar mijn eerste werkdag.

Pieter Ramboer: “Met de komst van An, het recent aantrekken van Stijn Wouters en de aanwezigheid van Sofie en Bob, wordt het House of Entertainment-boekingskantoor officieel opgestart. Voor de bestaande klanten wordt de service geoptimaliseerd en de afdeling focust zich uiteraard op nieuwe klanten. Naast de groeimarge voor ons bedrijf, is de nieuwe afdeling ook een bonus voor onze interne afdeling concerten en evenementen. Door ons internationaal netwerk verder te ontwikkelen ontstaan er nieuwe kansen en opportuniteiten, waar we intern en B2B verder kunnen diversifiëren.

House Of Entertainment is een dynamisch, full service entertainmentbedrijf dat meer dan 100 eigen evenementen (o.a. I love the 90’s – The party, Festival van de Ambiance, Adamo in Concert, Golden Earring Live, Jan Smit Live in het Sportpaleis,… ) per jaar organiseert, goed voor ruim 450.000 bezoekers. Artiesten, personalities en organisatoren vinden vlotjes de weg voor een volledige omkadering of gedeeltelijke ondersteuning. De marketing- en communicatieafdeling is de perfecte bruggenbouwer voor commerciële merken die een hart hebben voor entertainment. House of Entertainment heeft een eigen boekingsafdeling, beheert rechten en nevenrechten, verzorgt fysieke en digitale distributie, en start binnenkort met een eigen publishingafdeling. House of Entertainment is een leading allround speler op de Belgische entertainmentmarkt.