...

Bilzen Mysteries: Laatste plekjes voor De Buurtpolitie-acteurs

Bilzen Mysteries: Laatste plekjes voor De Buurtpolitie-acteurs Ianthe Tavernier en Henny Seroeyen, Andy Peelman is uitverkocht!

Tijdens de herfstvakantie kan je dagelijks terecht om samen met de acteurs van de buurtpolitie een moord op te lossen. Deze moord speelde zich af op het domein van de landcommanderij Alden-Biezen in Bilzen. Samen met de bezoekers proberen commissaris Angel (Joke Devynck) en inspecteur Dewolf (Jeron Dewulf) te ontdekke wie verantwoordelijk is voor een mysterieus overlijden, op de filmset tijdens de opnames van de avondscene.  extra hulp en tips krijgen de deelnemers van Buurtpolitie-acteurs Henny Seroeyen (dinsdag 30 oktober), Ianthe Tavernier (woensdag 31 oktober) en Andy Peelman(donderdag 1 november).

(Filmpje: House Of Entertainment)

Heb je volgende week nog geen plannen en wil je de herfstvakantie op een originele manier meemaken, dan moet je zeker langslopen op het domein van Alden Biesen voor de actieve speurtocht ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’. Dagelijks kan je met een tablet mee speuren met het BBI-team (Bureau of Investigations) van commissaris Angel (Joke Devynck) en inspecteur Dewolf (Jeroen Dewulf).

We leggen onze speurders extra in de watten en hebben in het kader van onze nieuwe actie ‘Speur mee met een BV’ een aantal acteurs uitgenodigd van de populaire VTM-serie ‘De Buurtpolitie’. De extra tips die zij geven, moeten er mee voor zorgen dat je sneller de oplossing vindt en achterhaalt wie er verantwoordelijk is voor het dodelijke ongeval dat zich heeft voorgedaan op de site, tijdens de nachtopnames van ‘Bilzen Mysteries, Het Verhaal’. Dinsdag komt Henny Seroeyen (Robin) en woensdag is het de beurt aan Ianthe Tavernier (Floor).

(Filmpje: House Of Entertainment)

Voor beide acteurs hebben we voor snelle beslissers op www.speurmeemeteenbv.be de laatste voormiddagplekken in de aanbieding. Andy Peelman (Koen) komt op Allerheiligen, maar daar is zowel de voor- als namiddag uitverkocht. Op alle andere dagen van de vakantie is er wel nog plaats om ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ als gezinsactiviteit te spelen.

Bilzen Mysteries: Laatste plekjes voor De Buurtpolitie-acteurs - IMG 0150