...

Christoff special guest op Lotto Arena-concert André Hazes!

Op 26, 27 en 28 oktober zijn er eerst nog de uitverkochte concerten in Ahoy Rotterdam, maar de blik van André Hazes staat ook al enige tijd gericht op 10 november. Dan maakt hij zijn grote concertdebuut in Vlaanderen en staat hij met zijn live band in de Antwerpse Lotto Arena. De zenuwen voor dit concert staan bij André strak gespannen, maar de sympathieke Nederlander heeft zich alvast verzekerd van een ervaren mentale steun naast én op het podium!

Christoff special guest op Lotto Arena-concert André Hazes! - Andre hazes 1(Foto: House Of Entertainment)

André Hazes nodigde niemand minder dan Christoff uit als ‘special guest’ in de Lotto Arena en die kon deze vraag van zijn goede vriend niet weigeren natuurlijk. Christoff leerde André destijds kennen op het Schlagerfestival in Hasselt en er was meteen een klik tussen beiden. Dit resulteerde niet enkel in een hechte vriendschap, maar ook in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’ (2013). Dit nummer zette André Hazes meteen op de kaart in Vlaanderen en daar is André Christoff nog steeds erg dankbaar voor. Er kon en mocht dan ook maar één gastartiest zijn in de Lotto Arena, zo zegt André zelf in het aankondigend filmpje:

Christoff ging zoals gezegd graag in op de uitnodiging van zijn vriend en staat nog even stil bij de enorme evolutie die André de laatste jaren als artiest heeft doorgemaakt. Christoff noemt hem een ‘grote meneer’:

Christoff special guest op Lotto Arena-concert André Hazes! - IMG 6968

Tickets & info ‘André Hazes – Live in  Lotto Arena Antwerpen: www.ticketkopen.eu of telefonisch via +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/Min).