...

Andy Peelman in zee met House of Entertainment!

Andy Peelman in zee met House of Entertainment! - Andy peelman 1           Bob Savenberg – Andy Peelman
c Ymke Dirikx

De kogel is door de kerk: Vanaf 1 september verzorgt House of Entertainment het management en de algemene carrièrebegeleiding van Andy Peelman (De Buurtpolitie). Kersvers Managing Director Bob Savenberg, zal binnen het bedrijf de functie als manager van Andy opnemen. “Ik had gezworen om geen manager te nemen, maar de babbels met Bob, zijn enthousiasme en dat van het voltallige House of Entertainment-team, overtuigden mij om er voluit voor te gaan”, zegt Andy Peelman. Naast zijn medewerking aan het 10de seizoen van ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’, is Andy ook te zien op VTMKZOOM en werkt hij in alle stilte aan een nieuw programma voor vtm.

Bob Savenberg, managing director van House of Entertainment: “Andy is een ontzettend harde werker. Hij is sympathiek, veelzijdig en – dat is voor mij het belangrijkste – hij denkt mee op lange termijn, een belangrijke reden waarom ik graag met hem wil samenwerken. De mensen hebben hem graag. Hij staat dicht bij zijn publiek en dat gaan we zo houden, maar ondertussen kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden: Als acteur, presentator of Brand Ambassador liggen er voor hem nog heel wat kansen.”

Pieter Ramboer, CEO: “Nog voor hij start op 1 september, bewijst Bob al zijn meerwaarde voor House Of Entertainment. We zijn blij om Andy bij ons te verwelkomen. De komende weken rollen we ons boekingsverhaal verder uit en voegen we naast Andy Peelman, waarschijnlijk nog nieuwe namen toe aan onze huidige portefeuille. Hou ons in de gaten!
House Of Entertainment is een full service marketing-, communicatie-, organisatie- en managementbureau, dat ontstond in 2017. Op jaarbasis organiseert de eigen productieafdeling een 100-tal events (o.a. I love the 90’s – The party, Festival van de Ambiance, Adamo in Concert, Golden Earring Live, Jan Smit Live in het Sportpaleis), goed voor ruim 450.000 bezoekers. Artiesten en organisatoren kunnen bij het bedrijf terecht voor de volledige omkadering op maat van hun wensen. De marketing- en communicatieafdeling is voor commerciële merken de ideale bruggenbouwer naar de entertainmentwereld. Dit najaar rolt House of Entertainment zijn eigen boekingsafdeling uit waarmee het bedrijf verder evolueert als allround speler op de Belgische entertainmentmarkt.