...

Luc Caals maakt WK lied voor het goede doel

-Schoten 15 mei 2018- Nadat Damso aan de deur werd gezet door de voetbalbond om het  het enige officiële WK lied te mogen maken, sprongen verschillende artiesten in het vrijgekomen gat. Want de voetbalbond had verklaard dit jaar geen officieel WK lied op de markt te brengen. Steve Tielens de gekende zanger uit boom was de eerste die het probeerde met zijn lied:”Come on Belgium”. De tweede die in het vrijgekomen gat dook was Nathalia met haar nummer:”Hear that sound” (Tunatembea) dat is Swahili voor:” we wandelen samen”. De derde die ook hoopt dat zijn lied door de supporters van de Rode duivels zou worden meegezongen is Pat Krimson. Het nummer komt pas uit op 1 juni en zal als titel krijgen:”Davai” een woord uit het Russisch wat zoveel betekent als “komaan alles geven”.

De vierde die het probeert is de altijd goedlachse sympathieke Schotense komiel Luc Caals. Op zijn beurt probeert Luc Caals een graantje mee te pikken van de voetbalgekte. Het grote verschil met de drie anderen is dat Luc dit niet doet voor zichzelf maar dat de verkoop integraal word geschonken aan “vzw Hartekinderen”. Dat is een vzw die mensen met een hartafwijking ondersteunt. Vandaar dat hij ook hoopt dat de voetbalbond dit nummer zou promoten. Het nummer “hé feest je mee” werd geschreven door Toon Daems en ingezongen door Luc.

Hier kan je al een fragment van het nummer van Luc beluisteren. Wil je het nummer kopen en daarmee ook de vzw steunen dat stort je als de bliksem 5€ op BE11 833397038848 met vermelding hé feest je mee. vermeld zeker ook je e-mail adres want dat hebben ze nodig om het lied door te sturen. samen met Luc hopen we alvast dat het lied massaal zal aangekocht worden en dit alles ten voordele van vzw Hartekinderen. Luc toont hiermee alvast dat zijn hart op de juiste plaats zit.Luc Caals maakt WK lied voor het goede doel - WK lied Luc Caals(Foto: JAA, GVA.BE)