...

Précampagne N-VA Dilbeek start met moederdagactie

 

-Dilbeek 12 mei 2018- Met de jaarlijkse actie op de boerenmarkt, waarbij de dames een roos overhandigd kregen ter gelegenheid van moederdag heeft N-VA Dilbeek officieel de précampagne voor de gemeente- en provincieraadsraadsverkiezingen op gang geschoten. Omstreeks 10u vanochtend verzamelden enkele N-VA kandidaten voor de gemeente- en Provincieraadsverkiezingen op de boerenmarkt. Daar kregen alle moeders een mooie gele roos overhandigd naar aanleiding van moederdag morgen (13 mei) met daarop de tekst:”Voor de liefste mama”. Dat deze actie door veel Dilbeekse moeders gewaardeerd werd konden we horen aan de gesprekken tussen de mensen onderling. Zelfs franstalige moeders die uiteraard ook een roos kregen dankten de mensen van N-VA in het Nederlands.

Précampagne N-VA Dilbeek start met moederdagactie - IMG 7556

Omstreeks 11.45u werd de succesvolle actie stopgezet, om deze morgen verder te zetten aan de Delhaize van Groot-Bijgaarden en aan huisje Mostinckx van Bodegem. Ondertussen dat de N-VA mensen op de boerenmarkt de rozen aan het uitdelen waren werden ook de eerste précampagneborden geplaatst. Met een viertal ploegen bestaande uit drie personen en het nodige materiaal werden de belangrijkste invalswegen van Dilbeek voorzien van een 30-tal grote borden. Op deze borden zijn nog geen kandidaten te zien wel een collage van foto’s van voorbije Dilbeekse activiteiten, uitgevoerde werken en realisaties met daarop de slogan #wewerkenverder. Dit om aan te geven dat het huidige bestuur niettegenstaande nu zetelend  in een minderheid toch doorwerkt, en zeker niet zinnens is bij de pakken te blijven zitten. Ook voor de volgende legislatuur hopen ze de begonnen werken verder te kunnen afwerken.

Précampagne N-VA Dilbeek start met moederdagactie - IMG 7589

Om zeker geen borden mee te hoeven plaatsen had schepen Stijn Quaghebeur het zo geregeld dat hij stipt om 12 uur op het gemeentehuis van Dilbeek het ja-woord zou geven aan zijn Ellen. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Willy Segers en schepen Bernadette Van Coillie. Het was deze laatste die het paar in de echt mocht verbinden als schepen van burgerlijke stand. Na de huwelijksplechtigheid werd er nog een glaasje op gedronken met familie en vrienden  aangeboden door de gemeente Dilbeek. Ook de mensen die de borden aan het plaatsen waren kwamen even langs om Stijn en Ellen persoonlijk te feliciteren. Om hem eraan te herinneren dat er nog veel werk op hem lag te wachten hadden ze nog twee niet geplaatste borden meegebracht.

Précampagne N-VA Dilbeek start met moederdagactie - d2cf1edf d715 43e7 a935 071f4338ab71

We willen langs deze weg Stijn en Ellen van harte feliciteren met hun huwelijk en hen heel veel liefde en geluk toewensen.

Précampagne N-VA Dilbeek start met moederdagactie - e386966f 0237 45d9 ad38 daa1e8b5de4b

voor meer foto’s van de moederdagactie en het plaatsen van de borden klik hier