Gezonghen Mes opnieuw naar Heldergem

Gezonghen Mes opnieuw naar Heldergem - gezongen mes 1Herhaling wegens succes – Gezonghen Mes opnieuw naar Heldergem tijdens dorpscafé op 4 maart

Na het succes van het vorige jaren en op vraag van vele Heldergemnaren zakt de vrolijke bende van de Gezonghen mes opnieuw af naar Heldergem. De gezonghen mes is een muzikaal concept van een twintig a 30 muzikanten uit de Denderstreek, die elke eerste zondag van de maand op het uur van de 11-urenmis, bij elkaar komen om muziek te maken.

Oorspronkelijk gebeurde dit in café Den Belleman in Ninove, maar sinds een jaar zijn ze ‘on tour’ en kiezen ze nagenoeg elke maand een andere locatie. ‘We komen hier graag terug’ zegt initiatiefnemer en accordeonist Geert Van Snick,. ‘Vorig jaar werden we hier bijzonder goed ontvangen, en het opgekomen publiek was enthousiast’.

De dorpsraad laat niets aan het toeval over om ook van deze editie een succes te maken. De affiches en de flyers gingen al van deur tot deur, en men voorziet zowel streekbieren (waaronder het eigen Koesjbroekenbier) als lokale specialiteiten (boterhammen met vlaai en kop)

Er wordt gespeeld in het Heldergemse Ontmoetingscentrum ‘De Fransman’ (Heldergemstraat 136 Heldegem) op zondag 4 maart vanaf 11 uur. Uiteraard is de toegang gratis, en wie een instrument bespeelt, kan zelfs meedoen.

Info william.minnaert@gmail.com of 0477 20 47 73

William Minnaert

De dorpsraad Heldergem is een a-politieke vereniging die zich inzet om de leefbaarheid van dit dorp te vergroten en de bewoners dichter bij elkaar te brengen. Zij komen samen elke derde maandag van de maand en hebben een eigen facebookpagina ‘dorp Heldergem’