...

Kim Detollenaere en de Miss Antwerpen finale

Kim DetollenaereIk ben Kim Detollenaere en ben 21 jaar. Ik ben kandidate Miss Antwerpen voor Miss België 2018! Mijn doel is om de finale van Miss België te halen, maar daarvoor moet ik eerst zo goed mogelijk scoren in de Miss Antwerpen finale die nu zondag zal doorgaan.

Mensen hebben vaak vooroordelen over missverkiezingen. Ze vinden het oppervlakkig en vooral een vleeskeuring. Natuurlijk gaan missverkiezingen vooral over het uiterlijk, maar het gaat nog over zoveel dingen. Daarnaast heb ik wel degelijk brains: ik ga nu naar het vierde jaar geneeskunde en heb juist mijn bachelordiploma arts.

Hoewel ik erg druk bezig ben met mijn studie, kreeg ik toch het idee om aan Miss België mee te doen. Waarom? Het is eens iets anders dan studeren, een once in a lifetime ervaring die ik eens wil meegemaakt hebben. Naast al die dagen en jaren dat ik volop zit te studeren, wil ik ook eens wat andere oorden opzoeken. Ik vind het alleszins al superleuk en ik hoop dat ik nog verder kan geraken in deze verkiezing!

Dat kan enkel met jullie hulp: kunnen jullie allemaal eens een smsbericht sturen met als melding MA13 naar 6665?