...

Gewapende overval op de camping in Burdinne

Gewapende overval op de camping in Burdinne - p luikOpsporingsbericht – Gewapende overval op de camping “L’Hirondelle” in Burdinne op 19/07/17

Op verzoek van het Parket van Luik – afdeling Hoei, vraagt de politie ons volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op woensdag 19 juli 2017 omstreeks 20u00 hebben twee daders een gewapende overval gepleegd op de camping “L’Hirondelle” in de rue du Château in Burdinne.

Tijdens hun vlucht hebben de daders gebruikt gemaakt van hun vuurwapens. Aan de uitgang van de camping hebben zij hun blauwe moto Suzuki “Bandit” achtergelaten en
vervolgens hebben zij een bruine Opel Meriva gecarjackt. In de nacht van 19 op 20 juli werd dit voertuig uitgebrand teruggevonden in de rue Joseph Dethier in Dalhem.

De 1ste dader droeg een witte helm met een brede rode lijn in het midden van de helm en met tekeningen aan de zijkanten en de achterkant.

De 2de dader droeg een helm met witte, zwarte en gele motieven.

De onderzoekers zijn op zoek naar getuigen die de daders met hun Suzuki zouden hebben gezien op woensdag 19 juli of getuigen die iets verdachts opgemerkt hebben in de buurt van de uitgebrande Opel Meriva in Dalhem.

Als u deze daders en hun moto gezien heeft of indien u verdachte handelingen gezien heeft vlakbij het uitgebrande voertuig of u heeft inlichtingen over deze feiten, dan vragen de speurders contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 0800/30.30.0.

U kan uw tips ook sturen naar opsporingen@police.belgium.eu.
Dit bericht kan u nalezen op www.politie.be.