...

De Wolf en Uyttersprot trekken N-VA-lijst in Lebbeke

De Wolf en Uyttersprot trekken N-VA-lijst in Lebbeke - De Wolf en UyttersprotDe Wolf en Uyttersprot trekken N-VA-lijst in Lebbeke

In oktober 2018 trekken Raf De Wolf en Goedele Uyttersprot als tandem de lijst voor N-VA Lebbeke. Samen willen zij een ploeg van enthousiaste kandidaten leiden. “Een keuze voor verandering en vernieuwing, als krachtig alternatief voor de huidige bestuurders”, klinkt het. “Na 18 jaar hetzelfde bestuur, snakken de inwoners naar een nieuw verhaal.”

Raf De Wolf en Goedele Uyttersprot als tandem naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018

Lijsttrekker Raf  zorgde als jonge gedreven ondernemer bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012, mee voor het succes van N-VA. Hij bewijst in de gemeenteraad dat hij oog en inzicht heeft voor het gemeentelijk gebeuren en zet zich in voor de belangen van de Lebbeke-, Belle- en Wiezenaren. Hij heeft de politieke microbe te pakken en wil de positieve trend van de vorige verkiezingen verder zetten door de lokale N-VA-lijst te trekken in 2018.

Met Goedele  heeft de N-VA een topper in haar rangen die haar electoraal gewicht bewezen heeft bij vorige verkiezingen. Als moeder van vier jonge kinderen, OCMW-raadslid en als advocaat staat zij dicht bij de dagelijkse problemen van de mensen. Ze tracht hier als politica iets aan te doen, op het lokale vlak maar vooral als federaal parlementslid.

Achter hen staat een ploeg van mandatarissen en bestuursleden klaar om te helpen en de uitvoering van het programma gestalte te geven om van de verkiezingen 2018 een succes te maken.

N-VA gaat resoluut voor vernieuwing, verjonging en verandering

N-VA Lebbeke schuift daarom Raf De Wolf en Goedele Uyttersprot graag naar voor.

“Na drie legislaturen (18 jaar) dezelfde burgemeester, is het tijd voor vernieuwing, verjonging en verandering. We willen een krachtig alternatief bieden voor de inwoners van Lebbeke: een eerlijk beleid met visie en meer aandacht voor onze burgers en verenigingen”, aldus Raf en Goedele.

Karel Uyttersprot geeft de fakkel door

Volgens Karel Uyttersprot, die bij de vorige verkiezingen de lijst trok, is het tijd voor de jongere generatie om de fakkel over te nemen. “Ik ben al vijftig jaar actief in de politiek, van de Volksunie tot de N-VA, van in de gemeenteraad tot in het parlement.”

Karel is trots op het mooie parcours dat de N-VA Lebbeke al heeft afgelegd: bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012 sprong N-VA Lebbeke van 1 naar 8 zetels en behaalde 28.5 % van de stemmen. Deze score in Lebbeke werd bij de parlementsverkiezingen van 2014 nog verbeterd met 33 %, waarbij Goedele met 18 500 voorkeurstemmen werd verkozen.
“In de gemeenteraad zijn wij ongetwijfeld de voornaamste stem voor een ander en beter beleid”, zegt Karel.

Foto: N-VA