...

Zo sexy zag u Loredana nog nooit!

loredana foto kurt fredrikx
Foto : Upstars

Zo sexy zag u Loredana nog nooit!

“Kom wat dichterbij. Ik wil je terug bij mij”, zingt de roodharige Limburgse Loredana in haar 2de Nederlandstalige single ‘Dichterbij’. Na de top 10-notering van haar debuutsingle ‘Ochtendzon’, trekt de vriendin van Patje Krimson alle registers open en gaat ze voluit voor haar solocarrière. “We hebben met 2Fabiola een drukke zomertour , maar voorlopig willen we dat nu alle aandacht gaat naar Lory haar eigen carrière. Man, dat liedje is een echte oorworm, hiermee maken we kans op een dikke zomerhit! Het was zeer leuk samenwerken met Sem Thomassen in de studio . Het nummer past perfect in haar Electro Glamour Pop-stijl. Nederlandstalig en vernieuwend, net zoals wij dat waren met Leopold 3 in de jaren negentig”, zegt Patje enthousiast.

In Marbella nam Loredana een paar weken geleden de videoclip op voor haar nieuwe single ‘Dichterbij’. Aangemoedigd door Patje vanachter de camera, bracht Loredana met volle overgave meermaals haar nieuwe single. Sexy, verleidelijk, maar stijlvol. Zo hoort dat bij haar eigen ontwikkelde Electro Glamour Pop-stijl, waarmee ze definitief uit de schaduw kruipt van haar partner. “Ik heb mij moeten oppeppen om de solo sprong te wagen. Weet je, ik vind het fijn om met Patje het 2Fabiola podium te delen. De mensen zien dat wij ons amuseren en dat is ook zo. Vorig jaar kwam Patje af met het solo idee. Ik zag direct aan z’n ogen dat hij het meende en voor ik goed en wel ‘ja’ had gezegd, zaten we al in de studio voor ‘Ochtendzon’. De reacties van de media en het publiek waren hartverwarmend. Voor mij dé stimulans om door te gaan. Met ‘Dichterbij’ zetten we de volgende stap. Progressief, herkenbaar en heel radiovriendelijk. Troy (het dochtertje van Patje waar Loredana plusmama van is) zingt het hier bij ons in huis al wekenlang mee. Ik voel dat het goed zit. Laat de zomer maar komen!”

Zomerhit

“Drie jaar na ‘She’s After My Piano’ opnieuw een grote zomerhit scoren zou geweldig zijn en de eerste reacties zijn super, zegt mentor en manager Patje Krimson, die over een paar weken zelf uitpakt met nieuw solomateriaal. “We blijven met 2Fabiola optreden, maar voorlopig komen er geen nieuwe releases. Dat zetten we de komende maanden op een lager pitje. Onze solocarrières gaan nu even voor.”

Vanaf vrijdag 2 juni is de nieuwe Loredana-single ‘Dichterbij’ digitaal beschikbaar via iTunes en stream.

De clip kan je hier bekijken.