...

Janine Bischops met personality-show in cc Asse

foto: KRISTOF GHYSELINCK
Foto: KRISTOF GHYSELINCK
THUIS-GEZICHT Janine Bischops met personality-show in cc Asse

Op maandag 20 november (14.30 uur – cultuurzaal Oud Gasthuis) is ‘Thuis’-gezicht Janine Bischops te gast in cultuurcentrum Asse met de voorstelling ‘Het laatste woord’. Bischops en acteur Frank Van Nerum (Renzo uit ‘Thuis’) brengen met heel veel humor zeer herkenbare, alledaagse situaties op het toneel. Een sketch-show, komische conference en grappige dialoog.

In juni van dit jaar maakte actrice Janine Bischops (‘Jenny’) bekend dat ze ontslag nam uit de cast van de populaire TV-soap ‘Thuis’. Uit ¬onvrede met de almaar kleinere rol die haar werd toebedeeld.

Zij heeft echter niet stilgezeten en begon meteen te schrijven aan een eigen ‘personality show’: Het Laatste Woord.

Op maandag 20 november brengt ze deze voorstelling in het cultuurcentrum van Asse.

Janine trekt alle registers open en brengt met heel veel humor zeer herkenbare, alledaagse situaties op het toneel voor jong en oud. Ze krijgt daarbij assistentie van acteur en comedian Frank Van Erum (Renzo uit ‘Thuis’).

Noem het een sketch-show, komische conference of grappige dialoog. Janine en Frank spelen alle rollen, van alle leeftijden en alle geslachten door elkaar en laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen ook dat sommige schrijnende, tenen krullende of confronterende onderwerpen verscheidene generaties zal ontroeren en kan samen brengen. Humor is daarin de essentiële sleutel!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be en via T 02/ 4560160.