...

Burgemeester Haaltert stapt in huwelijksbootje

huwelijk-veerle-bayens-en-pietDit weekend zijn Piet Heremans en Veerle Baeyens, de burgemeester van Haaltert in het huwelijksbootje gestapt. Haar partijgenoot en schepen Hans Sonck (N-VA) kreeg de eer om de twee tortelduifjes in de echt te verbinden.

Het was niet gemakkelijk een juiste huwelijksdatum vast te prikken zegt Veerle Baeyens, steeds kwam er altijd iets in de weg zodat we onze huwelijksdatum moesten aanpassen. Tenslotte hebben we dan toch de knoop doorgehakt. Het was allemaal kort keren om alles tot in de puntjes voor te bereiden met mijn taak als moeder, burgemeester en ook de politieke problemen in onze gemeente.

Donderdag 6/10/2016 waren alle inwoners van harte welkom van 19 tot 22 uur in Hof Ten Eede voor de schieting waarvan de opbrengst van die avond volledig naar de VZW De Jeugd van Lut en Jan gaat als steun voor de bouw van de jeugdlokalen. Vrijdag 7/10/2016 was er dan de uiteindelijke trouwdag waar ze samen lange tijd naar uitkeken met nadien een bruiloftsfeest in Chateau De La Poste in Maillen.

Er waren veel toeschouwers aan het gemeentehuis van Haaltert toen bruid en bruidegom hun intrede maakten, veel  fonkelende oogjes volgden het paar en wensten hun veel geluk in de verdere toekomst. Bij deze ook veel gelukwensen van onze redactie.