De pot op in Aalst voor het goede doel

paarse potDe pot op voor het goede doel

Om Levensloop, het Aalsters event rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker op 17 en 18 september, extra luister bij te zetten is Stadsradio Goeiedag vandaag gestart met een ludieke actie: “De paarse pot”.

Een opvallende paarse wc pot, die op ludieke wijze symbool staat voor de strijd tegen darmkaker zal vanaf vandaag tot de aftrap van levensloop op 17 september, regelmatig van eigenaar wisselen. De Stadsradio zorgt voor het vervoer.

De persoon bij wie de pot terecht komt moet hem minstens 1 dag houden en kan hem dan wegschenken, maar dient daarvoor wel een bijdrage te doen van min 25 euro aan Levensloop. Het geld komt terecht op de rekening van de stichting tegen kanker.

Stadsradio Goeiedag zal ook actief deelnemen aan Levensloop, verschillende mede werkers en sympathisanten van de zender zullen 24u lopen/stappen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Wie zelf of in team wil deelnemen aan Levensloop kan inschrijven op http://www.levensloop.be/relays/aalst-2016

Het volledige Levensloop event is trouwens live te volgen op Stadsradio Goeiedag via 107.8 Fm of via de live stream op goeiedagradio.be. In de aanloop naar september zal de Stadsradio het traject van de paarse pot volgen via radio en facebook. Als je weet waar de pot staat, mag je uiteraard ook doneren.

PVDB