...

Gunther Neefs brengt vuurwerk in Denderleeuw

denderleeuwGunther Neefs brengt vuurwerk op Nationale Feestdag

Denderleeuw viert de Nationale Feestdag op donderdag 21 juli met een prachtig concert van Harmonie De Dendergalm met Günther Neefs en natuurlijk met het jaarlijkse vuurwerk.

De Nationale Feestdag wordt traditioneel gevierd op het Dorpsplein in Denderleeuw en wordt om 10 uur ingezet in de Sint-Amanduskerk met het zingen van het Te Deum.

Het avondprogramma start om 20 uur op het Dorp van Denderleeuw. Schepen van Feestelijkheden Jan De Nul: “We starten met een concert van de Koninklijke Harmonie De Dendergalm. Vanaf 21.30 uur vervoegt Günther Neefs hen op het podium en kunnen we ons opmaken voor een unieke samenwerking tussen Neefs en De Dendergalm. Ik ben vorige week even gaan luisteren naar de repetities en het wordt echt een topper. De doorleefde, warme stem van Günther Neefs past perfect bij de temperamentvolle ritmes en klanken van Harmonie De Dendergalm. Het moet gezegd, omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water. Met zijn warme stem, sterke persoonlijkheid en zijn keuze voor songs met een ziel staat hij garant voor een schitterend concert.”

Om 23 uur sluiten we de avond af met een aloude Denderleeuwse traditie: spetterend vuurwerk!