Tot u spreekt Moeder Overste

nonsensTot u spreekt Moeder Overste. De zusters en ik hebben uw hulp nodig!

Er is in ons klooster een tragedie gebeurd met Bijbelse proporties. Begin vorige week maakte Zuster Julia voor de zusters een zalige bouillabaisse, waarna bijna alle zusters vrijwel op slag dood waren. Overleden aan een voedselvergiftiging …

Dankzij een groots opgezette bio-wafelenbak hebben wij reeds 48 van de 52 zusters kunnen begraven. Momenteel zitten er nog 4 zusters in onze diepvries.

Daarom organiseren wij vanaf eind deze week een benefietshow om geld in te zamelen op verschillende plaatsen in Vlaanderen om onze laatste 4 zusters een waardige begrafenis te geven. De morele en financiële steun van de mensen is voor ons klooster een hart onder de riem. De overgebleven zusters werken momenteel keihard aan een show met muziek, tapdans, een quiz, … Uiteraard bent u ook van harte welkom. Ik durf te vermoeden dat ons bescheiden maar geestrijk spektakel u nog vele jaren zal bijblijven! Tot binnenkort?

Uw genegen Zr. Maria-Regina
Moeder Overste

Een heerlijke musical-komedie, gebracht door een ijzersterke cast van zingende en dansende top comédiennes in een regie van Olivier De Meyer.

Met o.a. Anne Mie Gils, Liv Van Aelst en Dorothy Wuyts in Evergem, Antwerpen en Gent.

Tickets vanaf 17,50 euro via www.sherpa.be