De nieuwe lichting rising stars in Hollywood

filmHet geheime project van J.J. Abrams en regisseur Dan Trachtenberg wordt bijna onthuld… 10 CLOVERFIELD LANE zorgt ervoor dat je je continu afvraagt “wat gebeurt hier?!”. In deze film straalt Mary Elizabeth Winstead als een ongelooflijk moedige vrouw, en daar houden we allemaal van! Vrouwen die hun mannetje staan. Zo kent Hollywood er wel meerdere!

We willen u laten kennis maken met de nieuwe lichting rising stars in Hollywood.

Hollywood’s superwomen 2.0
Acht maart vierden we allemaal Internationale Vrouwendag. Vrouwenrechten zijn een hot topic, ook in Hollywood! Bovendien barst het van de rollmodels voor independent women. Angelina Jolie, Emma Watson, Jennifer Lawrence, allemaal supervrouwen die sterk in hun highheels staan. 2016 brengt dan ook een nieuwe generatie onafhankelijke vrouwen met zich mee die onze vrouwelijke kracht sterk vertegenwoordigen op het grote scherm!

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead is een ongelooflijke duizendpoot die niet zomaar over zich heen laat lopen. Deze natuurlijke schoonheid werd bekend als screamqueen door de rollen die ze vertolkte in ‘The Ring 2’ (2005), ‘Final Destination 3’ (2006) en natuurlijk als Ramona Flowers in ‘Scott Pilgrims Versus The World’ (2010). Omdat ze zo mooi is, staat ze op de tiende plek in de ‘Hottest Women of Horror Movies’-lijst. Een veelzijdige dame dus, want naast acteren kan ze ook nog eens ongelooflijk goed dansen. Dat bewijst ze in ‘Make It Happen’ (2008). Dit jaar maakt ze een grote sprong als leading lady in ‘10 Cloverfield Lane’, een nieuwe mysterieuze film van J.J. Abrams. Na een ongeluk wordt Michelle (Mary Elizabeth Winstead) wakker in de kelder van een vreemde man (John Goodman) die claimt dat hij haar heeft gered van een chemische aanval die de buitenwereld onbewoonbaar heeft gemaakt. Tegen alle verwachtingen in, gebruikt Michelle al haar kracht, doorzettingsvermogen en intelligentie om te weten te komen wat er echt speelt. Ben je ook benieuwd naar wat er echt aan de hand is? Mary Elizabeth zorgt ervoor dat je bijna twee uur lang op het puntje van je stoel zit, terwijl je denkt: “What the hell is happening?” 10 Cloverfield Lane komt uit op 16 maart in de bioscoop. Bekijk hier alvast de trailer!

Brie Larson
Oscar® winnares Brie Larson is alomtegenwoordig op nieuws- en filmsites. We kennen haar van ‘Scott Pilgrim Versus The World’ (2010) als de pittige rockster Envy Adams en als Molly uit ‘21 Jumstreet’ (2012). Ze sleepte dit jaar de Oscar® voor beste actrice in de wacht en hoe kon het ook anders. Haar prestatie die ze neerzette in Room van regisseur Lenny Abrahamson heeft iedereen omvergeblazen. Opmerkelijk is ook de prestatie van haar tegenspeler, de jonge Jacob Tremblay. Hij is pas zeven maar is ongelooflijk getalenteerd. Samen geven ze de ondoorgrondelijke relatie tussen moeder en kind weer op een verbluffende manier. We zijn daarom ook allemaal erg benieuwd hoe ze het zal doen in haar nieuwste filmproject, ‘Kong: Skull Island’ die uitkomt in maart 2017.

Bel Powly
Deze Britse schoonheid brak door met haar eerste grote rol in ‘The Diary of a Teenage Girl’ (2015). In februari ontving ze de Independent Spirit Award voor beste vrouwelijke hoofdrol voor deze film. Hierin speelt ze de 15-jarige naïeve puber die de wereld van genot en avontuur ondekt die San Fransisco in de jaren 70 te bieden heeft. De donkere wolken van seksueel overdraaglijke aandoeningen zijn nog lang niet in zicht want voor deze wulpse bloem lacht enkel de zon haar toe. De film werd bovendien gemaakt door het Belgische productiehuis Caviar. Bel Powly vindt zelf dat elk tienermeisje deze film moet zien. Hierdoor zullen ze hun leefwereld en zichzelf beter begrijpen. Hou deze brunette zeker in de gaten want ze werkt momenteel aan twee nieuwe films: ‘A storm in the stars’ en ‘Ashes in the snow’ die dit jaar uitkomen.

Saoirse Ronan
Deze 22-jarige Ierse is zowat de grootste belofte van Hollywood. Dat bewees ze met haar grote rollen in ‘Atonment’ (2007), ‘The Lovely Bones’ (2010) en ‘The Host’ (2013). Saoirse overtrof zichzelf in 2015 als Eilis Lacey in de film ‘Brooklyn’. Voor deze vertolking werd ze (voor de tweede keer inmiddels) genomineerd voor de Oscar® als beste actrice. In deze film speelt ze een migrante die niet lang na haar aankomst in Brooklyn in 1950 verliefd wordt op de aantrekkelijke Tony Fiorello (Emory Cohen). Ze zal erg vaak terug te vinden zijn op je beeldscherm de komende jaren. Ze heeft al verschillende rollen ingepalmd in de films: ‘Loving Vincent’, ‘The Seagull’, ‘On Chesil Beach’ en ‘Lady Bird’ die uitkomen in 2016 en 2017. Heb je moeite om haar naam correct uit te spreken? Kijk dan zeker even naar deze tutorial want als het erop aankomt wil je toch echt geen Hollywood-dummie lijken?!

Daisy Ridley
Daisy Ridley is erg vers bloed in de Hollywood scene. Voor ze echt verscheen op het grote scherm, heeft ze al heel wat kleine rolletjes vertolkt voor verschillende televisieproducties maar maakte als totaal onbekende actrice een grote stap richting ‘the big screen’ door haar vertolking in Star Wars en die was meteen raak. Ze straalde als Rey, één van de hoofdkarakters in de zevende Star Wars film; ‘The Force Awakens’ die vorig jaar uitkwam en moest erg huilen nadat ze voor het eerst de trailer had gezien van de film, en terecht! Ze mag heel trots zijn op wat ze voor elkaar heeft gekregen! Bovendien zal ze deze rol verderzetten in de achtste film die uitkomt in 2017. Wij kunnen alvast niet wachten om haar terug te zien!

Gal Gadot
Eerder vertolkte deze Israëlische schoonheid al de rol van de moedige Gisele in de ‘The-Fast-and-the-Furious’ -reeks waar ze als verleidelijke dame heel wat mannenharten sneller deed slaan. Nu is ze helemaal terug en straalt ze als wonder woman in Batman Versus Superman: Dawn of Justice. Hierbij tekende ze ook voor de twee sequels: ‘Justice League’ en een solo ‘Wonder Woman’ film. Voor deze rol haalde ze al haar fightskills uit de kast en trainde ze zichzelf in verschillende gevechtssporten als voorbereiding op de rol. Benieuwd hoe haar Kung Fu kickbox tactiek eruit zal zien? Wij in ieder geval wel!

Volg @ParamountPicturesBE op Instagram voor unieke beelden uit de mysterieuze film die je op het puntje van je stoel laat zitten!