...

Nieuwjaarsprogramma Deinze 2016

NieuwjaarsprogrammaNieuwjaarsprogramma in Deinze 2016

Deinze trapt 2016 op gang met nieuwjaarsconference en optreden!

Stad Deinze mist de start van het nieuwe jaar niet! Tijdens het eerste weekend van 2016 is er meteen heel wat te beleven in het Centrum aan de Leie. Nick Hollevoet en burgemeester Jan Vermeulen verkochten reeds 2 maal zaal Palace uit voor hun nieuwjaarsconference en plannen nog een 3e show op zondag 3 januari. Diezelfde zondag kan u ook genieten van de Nieuwjaarsreceptie. Winterpret aan de Leie loopt op z’n einde en brengt het Sint-Poppoplein zaterdagavond voor een laatste maal in feeststemming met een optreden van ‘Corre & The Bang”.

“Nick en Jan nemen de maat”, zo heet de nieuwjaarsconference van Nick Hollevoet, dit jaar bijgestaan door burgemeester Jan Vermeulen. Nicks jaarlijkse conference is al enkele jaren een begrip in Deinze en omstreken. Het was uitkijken of hij ook dit jaar weer op de planken zou staan. Spanning troef, tot de burgemeester de ultieme voorzet gaf. Samen nemen ze de maat van de stad… en van zichzelf. Je kan nog tickets krijgen voor de voorstelling op zondag 3 januari om 19u30 in zaal Palace. Tickets zijn verkrijgbaar via www.uitbureau.be of 09 233 77 88.

Zaterdagavond vanaf 21u30 zakt iedereen af naar het Sint-Poppoplein voor een optreden van “Corre & The Bang”. Een swingende mix van nog niet grijs gedraaide rock’n’roll-klassiekers uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Geloof ons: Elvis Presley, The Ramones en The Doors gaan verrassend goed samen. Het resultaat? Een avond vol lekkere gitaarmuziek doorspekt met meezingers die je misschien al lang niet meer live hebt gehoord. Wie zaterdagavond een ticket heeft voor de nieuwjaarsconference krijgt er nog een verrassing bovenop want zij krijgen van Winterpret aan de Leie een gratis glas glühwein aangeboden tijdens het optreden.

Wie niet genoeg krijgt van deze prachtige start in 2016, is zondag welkom op de Nieuwjaarsreceptie van Stad Deinze. Tussen 11u00 en 13u00 verwachten we u op de Markt om te klinken op het nieuwe jaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie mag u zich ook verwachten aan enkele heerlijke streekproducten. Diezelfde namiddag krijgt u nog de kans om een laatste maal te schaatsen op Winterpret aan de Leie waarna het winterdorp plechtig wordt afgesloten en opnieuw voor even verdwijnt.