...

Bedreiging van jonge vrouw met een mes in Luik

poliVIDEO – Bedreiging met een mes in LUIK. Op vraag van het parket van Luik, verspreidt de politie volgend opsporingsbericht:

Op zaterdag 25 april 2015 omstreeks 22.50 uur vond in Luik een steekpartij plaats in een bankkantoor gelegen in de rue Saint-Gilles.
Een klant kwam het bankkantoor binnen en startte haar bankverrichtingen. Een andere klant was net klaar en verliet het kantoor. Op dat ogenblik sloeg de dader toe. Hij haalde een mes boven en stapte naar het slachtoffer. Hij benaderde haar langs achter, nam haar bij de keel en bedreigde haar met zijn mes.

De jonge vrouw was verrast, maar liet zich niet doen. Ze sloeg de arm van haar belager weg en vluchtte. De verdachte was hierdoor van de wijs en riep haar na dat het om een grap ging.

De dader is ongeveer 35 à 40 jaar oud, 1m75 lang en is zeer mager. Zijn haar is naar achter gekamd en samengebonden. Hij heeft opvallende smalle neus en een bleek ingevallen gelaat.

Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere trui met motief, een jeans en baskets.

Herkent u de man op de beelden of heeft u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu