The Voice Kids

the voice kidsThe Voice Kids

Een muisstille studio, een groot podium, een laatste duwtje in de rug van twee meelevende hosts, drie coaches met hun rug naar het podium gedraaid en klaar om van hun sokken geblazen te worden … The Voice Kids is helemaal klaar voor een nieuw seizoen!

Vanaf vrijdag 20 november 2015 staat een nieuwe lichting talenten tussen 7 en 14 jaar te trappelen om het grote podium te bestormen. Wie weet groot en klein te betoveren in de Blind Auditions? Wie zorgt voor vuurwerk in de Battles? Wie wordt de opvolger van winnares Mentissa en strijkt in de spetterende finale een studiebeurs van 10.000 euro op en de mogelijkheid om een single uit te brengen?

KLEINE TALENTEN, GROTE STEMMEN IN TWEEDE SEIZOEN VAN THE VOICE KIDS
Een muisstille studio, een groot podium, een laatste duwtje in de rug van twee meelevende hosts, drie coaches met hun rug naar het podium gedraaid en klaar om van hun sokken geblazen te worden … The Voice Kids is helemaal klaar voor een nieuw seizoen !

Met gemiddeld meer dan een miljoen kijkers en een marktaandeel van 43% (VVA 18-54, live +6) bliktThe Voice Kids terug op een bijzonder succesvol eerste seizoen. Vanaf vrijdag 20 november 2015 staat een nieuwe lichting talenten tussen 7 en 14 jaar tetrappelen om het grote podium te bestormen. Ze zijn jong, maar hebben minstens evenveel lef als hun volwassen Voice-collega’s. Met hun stem iedereen – en vooral coaches Natalia, Sean Dhondt en nieuwkomer Slongs Dievanongs – omverblazen: daar is het deze kids om te doen.

An Lemmens en Kürt Rogiers zorgen voor het laatste duwtje in de rug en begeleiden de kids doorheen het Voice-parcours. Wie weet groot en klein te betoveren in de Blind Auditions? Wie zorgt voor vuurwerk in de Battles? Wie wordt de opvolger van winnares Mentissa en strijkt in de spetterende finale een studiebeurs van 10.000 euro op en de mogelijkheid om een single uit te brengen?