...

Boekvoorstelling – Het nieuwe boek van God

het nieuwe boek van godBoekvoorstelling – Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ’Het nieuwe boek van God’ stelt? Liefde is in ieder geval niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Hij wordt hierin begeleid door de Godgodin der liefde, Aeterna, die zich op een nacht aan hem openbaarde. “Dag Aart, ik ben God en wil graag onder de naam Aeterna naar buiten treden. Wil jij jouw nieuwe boek over het hartsbewustzijn in mijn naam schrijven?”. In dit boek komt deze Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het hartsbewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen

Het nieuwe boek van God” reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. Aeterna laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

Over de auteur
Aart van Wijk is schrijver, dichter, liefdesbrenger, egoverkleiner en bewustzijnsvergroter. Hij plaatst dagelijks gedichten en blogs op het internet. Met de openbaring van Aeterna zag Aart van Wijk glashelder zijn levenstaak als boodschapper van liefde bevestigd. In 2014 werd zijn dichtbundel ‘Dáár is liefde’ met lovende reacties ontvangen. Doordat hij velen in het hart raakt, blijft zijn schare lezers fors groeien.

Boekpresentatie
Het nieuwe boek van God wordt op 30 oktober om 19.30 uur gepresenteerd in Centrum de Roos te Amsterdam. Toegang is gratis.

[bol_product_links block_id=”bol_563359c09716c_selected-products” products=”9200000050799222″ name=”Belg boek van god” sub_id=”” link_color=”990000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]