Opnamen thrillerserie starten dinsdag 3 november in Aalst

aalst tettentorenOpnamen thrillerserie starten dinsdag 3 november in Aalst “DE GEBODEN”

Op dinsdag 3 november 2015 geven VTM en productiehuis Menuet de aftrap van De Geboden (werktitel), met de start van de opnames voor deze nieuwe fictiereeks. De opnames gaan door in en rond Aalst en lopen tot april 2016.

In De Geboden (werktitel) kruipen Dirk Van Dijck en Marie Vinck in de huid van de zeer principiële hoofdinspecteur Peter die aftelt naar zijn pensioen en zijn ambitieuze sidekick, inspecteur Vicky. Zij jagen op een wraakengel die verschillende slachtoffers maakt als straf voor het overtreden van één van de 10 geboden.

De thrillerserie zal op VTM te zien zijn en volgt de uitgebluste politieman Peter (Dirk Van Dijck) en zijn gedreven partner Vicky (Marie Vinck) in hun moeizame jacht op een mysterieuze seriedader.

Deze zelfverklaarde ‘Mozes’ tracht de maatschappij wakker te schudden door terug te grijpen naar de 10 Geboden en overtreders meedogenloos te straffen. Met zijn gruwelijke acties bestraft hij zondaars die lang vergeten waarden en normen overtreden. Deze missen hun effect niet, want ondanks zijn wreedheid wordt hij steeds populairder bij het grote publiek. Tot hij gepakt wordt, of toch niet? Want niets is nog wat het lijkt…