...

Fotoclub Aalst Hangt Op

Foto van Reinhold PodevijnFotoclub Aalst Hangt Op

Voor de tweede maal stellen de leden van Fotoclub Aalst tentoon. 21 fotografen hangen hun werk op in het Ontmoetingshuis De Brug, Hersthage 11-19 te Aalst. Deze expo gaat door 13, 14 en 15 november. De toegang is gratis.

Op vrijdag 13 november om 20 uur wordt de tentoonstelling geopend door Mark Luyten (voorzitter) en Krist Demasure (gastspreker). Op zaterdag 14, zondag 15 is de tentoonstelling doorlopend toegankelijk van 10 tot 18 uur.

De tentoonstelling toont de grote verscheidenheid die deze club kenmerkt. Verschillende soorten fotografie komen aan bod: in de Daenszaal hangt het geprinte werk, in de Martenszaal wordt regelmatig werk geprojecteerd op groot scherm. Als bezoeker kun je in de prijzen vallen door op de tentoongestelde foto’s te stemmen.

Wie geïnteresseerd is in fotografie krijgt de gelegenheid om met Fotoclub Aalst kennis te maken. Wie lid wil worden is altijd welkom om gedurende twee clubavonden de sfeer te komen proeven. Op zo een clubavond worden foto’s besproken en gezocht naar oplossingen voor technische of vormelijke problemen. Op andere avonden wordt rond verschillende thema’s gewerkt of wordt een gastspreker uitgenodigd. Regelmatig trekt de club er op uit o.a. op museumbezoek of op excursie.

Momenteel telt de club 32 leden die tweemaal per maand samenkomen.

Contact opnemen met de club kan tijdens de tentoonstelling, via info@fotoclubaalst.be of op de website www.fotoclubaalst.be. Alles over fotografie www.phototime.be