Wie helpt Stevie De Jong met de zoektocht naar zijn vader

stevy de jongWie helpt Stevie De Jong met de zoektocht naar zijn vader

Steve De Jong doet ten einde raad een oproep via Face-Book met de vraag om hem te helpen in zijn zoektocht naar zijn vader. Wie heeft informatie, wie kan de gouden tip geven? De stad of politie kan hem ook niets vertellen, en in geval de politie iets zou weten, kunnen ze geen informatie delen met Stevie wegens de wet op de privacy.

Stevie De Jong: Ik ben 23 jaar, woon in Lochristi en ben de trotse vader van een dochtertje. De relatie tussen mij en mijn moeder is niet wat het moet zijn, volgens mijn moeder is mijn vader een dag voor mijn geboorte (18 Juni) overleden, altans dat heb ik geloofd. Mijn zoektocht bij de politie leverde niets op, hier wisten ze mij te vertellen dat ze niks konden vinden van een overlijden of ongeval op de naam van (bekend bij onze redactie) rond mijn geboortedatum. Dit is reeds 3 – 4 maanden geleden en sinds een paar dagen heb ik het moed gevonden om mijn oproep via bericht en video te delen via fb. Meer info via FB, klik hier.

“Beste Face-book vrienden,

Na heel mn leven heb ik ontdekt dat mn vader nog leeft en ik zou hem graag vinden, maar weet niet hoe… Ik heb heel mijn jeugd in Gent gewoond, op de Nieuwevaart, het enigste wat ik van jullie vraag is dat jullie deze status willen delen, om een grotere kans te maken om mijn vader na 23 jaar eens te kunnen zien, aangezien ik zelf papa ben geworden wil ik natuurlijk mijn ‘roots’ ontdekken, omdat ik anders geen familie van mij kant heb. Ik zou jullie heeeel dankbaar zijn moesten jullie dit delen, bedankt!”