Extra vervangbussen voor deelnemers Dodentocht

busExtra vervangbussen voor deelnemers Dodentocht Bornem – 14-15 augustus 2015. De hele maand augustus werkt infrastructuurbeheerder Infrabel aan de spoorlijn tussen Sint-Niklaas en Puurs. Tussen Sint-Niklaas en Puurs kunnen daardoor de hele maand geen treinen rijden. Om de mobiliteit te garanderen, kunnen de reizigers tijdens de werkzaamheden gebruik maken van speciaal ingelegde bussen tussen de stations van Sint-Niklaas en Puurs. Zo wil de NMBS haar reizigers tijdens deze periode toch zo vlot mogelijk naar hun bestemming brengen. Ook de tussenliggende haltes Temse en Bornem worden door deze busdienst aangedaan. In Puurs kunnen de reizigers opnieuw de trein nemen.

Dodentocht Bornem – 14 en 15 augustus 2015

Deelnemers aan de Dodentocht in Bornem nemen best rechtstreeks de trein naar Puurs en kunnen van daar één van de bussen nemen naar Bornem. Deze busdienst werd zodanig uitgewerkt in samenwerking met de verschillende partijen dat de site vlot kan worden bereikt met het openbaar vervoer. Bovenop de voorziene busdienst worden voor de deelnemers aan de Dodentocht op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus verschillende extra busritten ingelegd.

De dienstregeling van de bussen hangt uit in de betrokken stations en is samen met de alternatieve treindienst beschikbaar via de website www.nmbs.be