Marktrock Bilzen is erg succesvol gestart

marktrock bilzen

DE EERSTE FESTIVALDAG VAN MARKTROCK BILZEN 2015 KLOKT AF OP 13.500 BEZOEKERS

Marktrock Bilzen is erg succesvol gestart! TRLRS, de winnaar van de Bilzerse rock-rally ‘Pop a’ Cast’, mocht zaterdag het hoofdpodium op de Markt openen. Aansluitend was Radio Guga, de coverband van stemmenimitator Guga Baul, aan de beurt. De Markt van Bilzen stond omstreeks 21u voor de eerste keer bomvol voor het optreden van headliner Stan Van Samang. Na het bijzonder gesmaakte optreden van Stan brachten de jongens van Cookies & Cream de markt nog verder in feeststemming. Aansluitend was er een stomende DJ-set van Lady S tot omstreeks 1u.

marktrock

Niet alleen het hoofdpodium op de Markt bracht de duizenden bezoekers in vervoering. Ook de dance stage op het C. Huysmansplein stond de hele avond in vuur en vlam met straffe DJ-sets van Niels Feijen, Flapjackers, Raw District, Robbie Benson en MR. Grammy.

marktrock bilzen

Verspreid over de twee pleinen en de aanliggende straten kwamen er in totaal op deze eerste festivaldag 13.500 bezoekers. Een record. Want tot nu toe de beste opkomst in de (jonge) geschiedenis van Marktrock Bilzen. Het belooft nu al een top editie te worden van Marktrock Bilzen 2015.

De derde editie van Marktrock Bilzen kijkt al uit naar haar tweede festivaldag op zondag 9 augustus 2015. Morgen staan deze headliners op het hoofdpodium op de Markt: Emma Bale, Laura Omloop, Jan Leyers, Meuris en Regi. Op het C. Huysmansplein spelen deze DJ’s ’ten dans’: Gewelt, Bollen & Fichtner, DJ Licious en Double Pleasure.

Marktrock Bilzen is gratis toegankelijk dankzij Stad Bilzen, Cristal, Desperados, Coca-Cola, Het Belang Van Limburg en MNM.