Affiche van Marktrock Bilzen is compleet

0
1890

marktrockDE AFFICHE VAN MARKTROCK BILZEN IS COMPLEET

De 3de editie van Marktrock Bilzen vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015 in het centrum van Bilzen. De volledige line-up werd bekendgemaakt door LIVE Entertainment en stad Bilzen.

Zaterdag 8 augustus 2015 wordt de aftrap op de Markt gegeven door TRLRS, winnaars van de Pop a’ cast 2015, gevolgd door Radio Guga, Stan Van Samang, Cookies & Cream en DJ Dirk Stoops.

Zondag 9 augustus 2015 is het de beurt aan Laura Omloop, Emma Bale, Jan Leyers, (25 jaar) Meuris en Regi, met zijn ‘Summer Madness Tour 2015’.

Voor de liefhebbers van house en dance, wordt het C. Huysmansplein voor het derde jaar op rij omgebouwd naar een heus dansplein met een podium vol straffe DJ’s. De programmatie van dit plein is ook dit jaar in handen van Joris Cielen en Martijn Cuenen.

Naar aanleiding van de 50ste jubileum van Jazz Bilzen wordt er dit jaar teruggeblikt op het legendarische festival, dat 50 jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd. De artiesten die deze zomer op Marktrock Bilzen optreden, hebben positief gereageerd op de vraag om in hun setlist aandacht te besteden aan Jazz Bilzen.

Het stadsbestuur van Bilzen en organisator LIVE Entertainment kijken met deze straffe affiche alvast heel erg uit naar de 3de editie van Marktrock Bilzen!