Nitro Circus Live komt naar Europa met een gloednieuwe show

nitrocircusNitro Circus Live komt op 18 februari 2016 naar het Antwerps Sportpaleis met een gloednieuwe show

Onder leiding van Travis Pastrana, maakt het grootste ‘live action sport’ gebeuren zich klaar voor z’n grootste tournee ooit, met nieuwe uitdagingen, nieuwe stunten en nog veel meer.

Vandaag heeft Nitro Circus (www.nitrocircus.com) de details vrijgegeven van hun nieuwe shows, waarmee ze in 2016 te gast zullen zijn in 13 Europese steden. Op donderdag 18 februari is ons land aan de beurt en komt de sensationele show opnieuw naar het Antwerps Sportpaleis.

nitroDe nieuwe Nitro Circus Live wordt er één van het allerhoogste niveau, waarbij de beste atleten van de freestyle motorcross (FMX), de BMX en de beste skaters verzameld werden voor een spectaculaire, gloednieuwe productie. Onder leiding van 17-voudig X Games medaillewinnaar Travis Pastrana, bestaat de tour uit onvoorstelbaar gewaagde uitdagingen, spannende en baanbrekende recordpogingen, maffe stunten uitgevoerd door de grootste waaghalzen en overgoten met veel humor en plezier.

“We hebben dit jaar al een unieke tourervaring achter de rug en we kunnen haast niet wachten om met onze nieuwste tour naar Europa te komen”, zegt Travis Pastrana. “Tijdens elke voorstelling is iedereen erop uit om z’n grenzen te verlegen. Een tikkeltje sneller zijn en iets verder springen dan tijdens de vorige show is de uitdaging. In 2016 gaat het gebeuren en het wordt onvoorstelbaar! Het podium en showgedeelte is echt ‘over the top’. Ik weet zeker dat het publiek omvergeblazen zal worden bij wat ze te zien gaan krijgen ! “

Travis Pastrana leidt een buiten categorie sterrenteam van FMX atleten, dat bestaat uit o.a ’s werelds eerste triple backflipper en regerend X Fighters kampioen Josh Sheehan, Australisch X Games gouden medaille winnaars Blake “Bilko” Williams en Cam Sinclair en dé Amerikaanse superster Adam Jones. Wat betreft het BMX gedeelte van de show, wordt het een aanvoer van nooit eerder geziene stunten en gekte onder leiding van James Foster, de enige man ter wereld momenteel die erin slaagt om een BMX triple backflip uit te voeren. Uiteraard zijn ook de andere grote namen van de partij waaronder “The Warrior” Jed Mildon, X Games medaillewinnaar Andy Buckworth e.v.a. Voor de fans wordt het ook opnieuw uitkijken naar de meest opzienbarende vrouwelijke live action sport atlete Jolene Van Vugt én naar het baanbrekende rolstoelmotorcross (WCMX) gebeuren, onder leiding van Aaron “Wheelz” Fotheringham.

Met een line-up die alleen maar bestaat uit de allergrootste sterren, met nieuwe trucs en uitdagingen, de befaamde Nitro Gigant-A-Ramp (die overigens groters is dan ooit voorheen), worden de nieuwe voorstellingen een visueel gebeuren dat je nooit eerder hebt meegemaakt.

Nitro zorgt in de nieuwe voorstellingen voor een absolute climax en neemt je mee terug in de tijd. Je wordt meegezogen in de sfeer en nostalgie van het circus uit 1920. Olifanten, beren, clowns, vliegende trapeze, vuurspuwers, leeuwen en nog veel meer is er verwerkt in de choreografie en stijl. Vijf jaar werd er in alle stilte gewerkt aan de nieuwe set, het decor en het thema. Aangepaste Nitro muziek neemt je meteen terug in de tijd, maar brengt je ook direct in de juiste sfeer en stemming. Met een spectaculaire lichtshow en de nieuwste vuurwerk technieken, wordt het circus thema en de achtergrond meteen geaccentueerd. “Geloof ons als we zeggen dat je nog nooit een circus hebt meegemaakt als dat van ons”, zegt Travis Pastrana enthousiast.

Hier kan je alvast genieten van een Retro Circus voorsmaakje

Tickets voor Nitro Circus Live op donderdag 18 februari 2016 in het Antwerps Sportpaleis zijn vanaf vrijdag 5 juni om 10.00 uur te reserveren via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Fans die willen genieten van de ultieme Nitro Circus ervaring, kunnen gebruik maken van een totaal vernieuwd Nitro Club VIP pakket. Voor €85 (exclusief servicefee) bevat dit exclusieve pakket niet alleen de beste zitplaatsen, je krijgt ook de kans om een persoonlijk je vragen te stellen aan Travis Pastrana en de andere Nitro Circus sterren tijdens een exclusieve vragenronde op de dag van de voorstelling. Nitro Club kaarthouders krijgen verder nog een exclusieve lanyard, een digitaal gesigneerde A2 poster en je maakt bovendien nog eens kans om leuke Nitro goodies te winnen.