...

Haaltert zet deuren open voor studenten tijdens blok

haaltert bibHaaltert zet deuren open voor studenten tijdens blok

Tijdens de komende blokperiode, van 25 mei tot 28 juni, stelt het gemeentebestuur van Haaltert op de eerste verdieping van centrum De Warande 2 studiezalen ter beschikking aan studenten die een stille ruimte zoeken om te studeren. Ze kunnen er de komende weken elke dinsdag en donderdag terecht, telkens van 9 tot 19.30 uur.

Haaltert gaat dit jaar van start met een publieke studieruimte. Het gemeentebestuur biedt studenten die thuis om een of andere reden niet rustig kunnen studeren of die gewoon even van studeerplek willen veranderen een rustige werkomgeving aan in 2 zaaltjes boven de hoofdbibliotheek met als achtergrond de vredevolle groene oase van het Warandepark en als onderbuur de leeszaal van de bib, vinden de studenten niet alleen een omgeving waar ze zich perfect kunnen concentreren, maar hebben ze tijdens de openingsuren van de bib meteen de mogelijkheid om daar snel nog iets op te zoeken in boeken of op de publieke PC’s.

Alle studenten zijn er de komende weken telkens op dinsdag en donderdag van harte welkom, alleen of met medestudenten. Ze mogen tijdens de openingsuren vrij in- en uitgaan zoals ze zelf willen, op voorwaarde dat ze de anderen niet storen.

De gemeente voorziet water, thee, koffie, melk, suiker en een gezond tussendoortje om 10 uur en om 16 uur. (fruit of yoghurt). Er is voldoende kladpapier voorhanden, er zijn plastic bekertjes, een microgolfoven, een waterkoker en een koelkast. En er is gratis Wifi.

Bij vragen, problemen of voor suggesties biedt de gemeentelijke jeugddienst onze studenten graag een luisterend oor op 053 85 86 63 of via jeugddienst@haaltert.be.