Moord op Sofie D’Hondt

Moord op Sofie D foto politieMoord op Sofie D’Hondt

De politie vraagt, op verzoek van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, om volgend opsporingsbericht te verspreiden:

Sofie D’Hondt, een 38-jarige mama van een dochtertje van 8 uit Erpe-Mere werd vermist sinds zondag 15 februari 2015.

Haar lichaam werd pas op dinsdagochtend 17februari 2015 door twee carnavalvierders aangetroffen in de De Vilanderstraat in AALST. Sofie werd met geweld om het leven gebracht.

Bij het lichaam van Sofie lag een beertje van het lunapark en een kinderboekentasje. Uit het onderzoek is gebleken dat het boekentasje ongeveer een week eerder in de kringloopwinkel van Aalst aan iemand is verkocht. De speurders willen graag weten wie die boekentas daar gekocht heeft tussen 04 februari en 10 februari 2015.

Sofie werd het laatst gezien op zondag 15 februari omstreeks 20.30 uur in het lunapark Christal Palace aan de Keizershallen in Aalst. Met wie ze daar was weten de speurders niet.

Er is ook geen zekerheid hoe Sofie vanuit Erpe – Mere naar Aalst carnaval is gegaan. Ook hier een Oproep van de speurders wie haar nog gezien heeft in Erpe-Mere en het traject naar Aalst.

Die zondag waren er 90.000 mensen in Aalst om carnaval te vieren. Veel mensen nemen foto’s, filmpjes. De onderzoekers doen een oproep aan iedereen die hier was die zondag na half negen om eens te kijken naar de foto’s, naar de filmpjes. Misschien staat Sofie daar ergens op. Misschien krijgt de politie zo meer zicht op hoe ze precies hier in de De Vilanderstraat beland is en of ze hier samen met iemand naartoe is gekomen.

Alle tips en informatie zijn welkom bij de speurders op
het gratis nummer 0800 30 30 0 of via [email protected]
Discretie wordt verzekerd.

Volg de opsporingsberichten via Twitter @politie_zoekt en ontvang ook alle feedback

Kringloopwinkel Aalst

kringloopwinkel aalst

Moord op Sofie D boekentas