...

Magnum Pleasure Bar heeft succes op chocoladebeurs

magnum brusselMagnum gaat voor 100% Belgisch op Salon du Chocolat en de Magnum Pleasure Bar heeft succes op chocoladebeurs.

Ook in 2015 neemt Magnum deel aan het ‘Salon du Chocolat’. Dit internationale evenement dat vandaag officieel opent voor het grote publiek vindt voor de tweede keer plaats in België (na een aantal grote wereld-steden zoals Londen, Parijs, New York, Seoul, Zürich, Caïro, Shangai,…).

Na het overdonderende succes van vorig jaar, vindt de beurs dit jaar plaats op de Heizel in Brussel en Magnum, ‘s werelds bekendste Belgische ijsje, mag hier natuurlijk niet op ontbreken.

Magnum werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst ontwikkeld in België in samenwerking met de prestigieuze chocolade van Callebaut. Sindsdien heeft dit Belgische ijsje miljoenen chocoladeharten van pleasure seekers over de hele wereld veroverd

In de Magnum Pleasure Bar op het Salon du Chocolat kan iedere bezoeker haar/zijn eigen Magnum creëren. De chocovoor kiest er eerst één van de 3 heerlijke chocoladecoatings en maakt vervolgens een keuze uit een aantal verschillende uiterst aspirationele en originele toppings.

Van suikerparels en chocoladekorrels tot rozenblaadjes, iedere pleasure seeker kan haar/zijn creativiteit laten zegevieren om zo een ultieme en unieke Magnum chocolade experience te beleven.

Nieuw in de Magnum pleasure bar: je kunt kiezen om je eigen creatie te dippen in twee soorten chocolades (pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade). Met een dubbele laag chocolade zal het typische ‘krakende’ geluid van je Magnum nog luider klinken. Elke Magnum die in de Pleasure Bar wordt gemaakt wordt ook nog eens gesigneerd met de initialen van de Pleasure Seeker.

Magnum neemt ook deel aan één van de grootste publiekstrekkers van het Salon du Chocolat: het wereldberoemde chocoladedefilé. Een chocolade couturejurk ontworpen door een student van de Brusselse modeschool Atelier Lannaux, bekleed met chocolade en een Magnum touch, zal op de catwalk geshowd worden door niemand minder dan de kersverse Miss België Annelies Törös. Na het Salon Du Chocolat in Brussel, zal deze haute-couture in chocolade de wereld rondreizen en en gepresenteerd worden op andere edities van het Salon du Chocolat als de Magnum-jurk.

Verder kan je ook een meester-chocolatier van Magnum aan het werk zien die elke dag ter plaatse een reusachtige chocolade Magnum zal sculpteren uit een gigantische reuze blok pure Belgische chocolade – een werkelijke lust voor het oog.

Heb je ook al zin gekregen? Kom dan je eigen Magnum creëren op het
Salon du Chocolat
Tussen 6 en 8 februari
Brussels Expo – Paleis 1
Belgiëplein 1
1020 Brussel