...

Gratis fiets en wandelmagazine

stapafDe voorjaarseditie van het gratis fiets- en wandelmagazine StapAf is gearriveerd. Wie genoeg heeft van deze herfstige winter, kan alvast dromen van een vroege lente. Naar goede gewoonte vind je StapAf bij de toeristische diensten en infokantoren in Oost-Vlaanderen, op Issuu en in de webshop van Toerisme Oost-Vlaanderen.

StapAf is klaar voor een nieuwe lente

Weer of geen weer, het gratis fiets- en wandelmagazine StapAf staat met een been in de lente. Wie houdt van wandelen, krijgt een mooie tocht van vijftien kilometer in de Vlaamse Ardennen onder de voeten geschoven. Fietsers worden verwend met vijf nieuwe routes in de vijf Oost-Vlaamse regio’s. Enthousiaste lezers testten de routes uit en geven leuke tips voor onderweg.

Verder krijgen lezers zoals steeds een overzicht van een aantal in het oog springende nieuwe producten, exposities, trends, apps, delicatessen en dranken. Ook het Oost-Vlaamse logies wordt in de kijker gezet, met speciale aandacht voor verblijven die het kwaliteitslabel ‘Groene Sleutel’ in het vaandel dragen. Wie van kunst houdt, wordt langs frappante ‘Street Art’ geleid doorheen de hele provincie.

StapAf kan je online lezen op Issuu. Wie het magazine graag gratis in de bus krijgt, twee maal per jaar, kan zich online abonneren. Wie graag meteen een exemplaar ophaalt, kan ook nu weer terecht bij de toeristische diensten en infokantoren in Oost-Vlaanderen.