Hitformatie Blue Lagoon komt naar België

De Duitse hitformatie Blue Lagoon komt aanstaande maandag 15 november naar België voor de promotie van de debuutsingle Break my stride. Het nummer Break my stride was al eens een hit voor good-old Matthew Wilder in de jaren ' 80-tig maar sinds deze zomer staat het in heel wat Europese landen opnieuw in de charts. Verantwoordelijk voor het succes van Break my stride zijn de Duitse zangeres Patricia en haar muzikale collega David O'Joseph.

Dat Break my stride tot één van de grootste Europese hitsingles van 2004 behoort, bewijzen de resultaten. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland stond Blue Lagoon wekenlang in de TOP 3 van de charts met Break my stride.

In totaal zijn er méér dan 500.000 singles verkocht van Break my stride. Internationaal komt het nummer dit jaar nog uit in Frankrijk (topprioriteit, de verwachtingen zijn hooggespannen) en in Engeland. Voor Patricia en David O'Joseph zal het aanstaande maandag een prettige eerste kennismaking worden met België.

Aanleiding van hun bezoek is het optreden van Blue Lagoon in het populaire TV 1 muziekprogramma HET SWINGPALEIS. De opnames gaan door in de Grenslandhallen in Hasselt en op vrijdag 26/11 kan je het resultaten op televisie bekijken. De single Break my stride van Blue Lagoon stond de voorbije weken al op nummer # 5 in de TIPPARADE, aanstaande zaterdag duikt het nummer meteen al de officiële ULTRATOP 50 binnen. Dat wil zeggen dat Break my stride in de Contact Super 50 en in de Radio 2 Top 30 zal doorstijgen…..

Je kan de single uiteraard kopen in elke muziekwinkel, inclusief de video van Break my stride is erop terug te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER