Geen tijd voor sport, dan is Seks is de oplossing!

Rare hersenspinsels op sensoa.be. Volgens sensoa zou je door seks verlost geraken van stress en ook aan gewicht verliezen. We lezen op de site dat iedere vrouw het probleem kent. Volgens het bericht zou je het na enkel weken opgeven in een sportclub. Het dagelijkse leven is niet altijd even gemakkelijk te combineren met sporten. Toch is er één sport die je gemakkelijk thuis kan beoefenen én waar je plezier aan beleeft: seks, aldus sensoa.

Ze beweren dat tijdens een stevige vrijpartij van een half uur je ongeveer 150 calorieën verbruikt. Ter vergelijking: een yogasessie kost je 115 calorieën. En natuurlijk kan je zelf een 'menu' samenstellen: knuffelen is bijvoorbeeld 60 tot 90 calorieën waard, orale seks voegt nog eens 120 calorieën aan je totaal toe. Zo zou je per jaar ongeveer 2,5 kilogram kwijtspelen. Ook iemand die mastrubeert zou dezelfde resultaten bekomen.

Natuurlijk is niet elke vrijpartij even inspannend. Hoe meer standjes, hoe meer gewichtsverlies beweren ze op sensoa – jong. En hoe meer je je lichaam gebruikt, hoe beter je je spieren traint. Bovendien verlost seks je ook van stress, verlicht het pijn en versterkt het je immuniteitssysteem. Niets dan voordelen dus: jij voelt je fit en gezond, en je partner is in de zevende hemel!

Wil je meer weten over deze en andere tips, surf even naar Sensoa.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here