Elize staat als Nederlandse op de cover van P-Magazine

Het populaire weekblad P-Magazine (www.p-magazine.be) pakt vanaf dinsdag uit met een absolute primeur. Voor het eerst sinds het ontstaan van P-Magazine staat er een Nederlandse zangeres/fotomodel op de cover. De eer is weggelegd voor de 22-jarige sympathieke Nederlandse zangeres 'Elize'.

Elize werd geboren in Utrecht en groeide op in het Nederlandse Bussum. Ze is multi-getalenteerd en de zangmicrobe (geërfd van haar moeder trouwens) heeft haar stevig ingepalmd. Op 8-jarige leeftijd werd Elize na een sensationele auditie lid van het populaire muziekkoor "Kinderen voor kinderen". Het supertalent van Elize bij "Kinderen voor kinderen" viel op want op haar 14e nam Elize met dirigent Majel Lustenhouwer haar eerste solosingle 'Poster' op. Ondertussen is Elize op korte tijd uitgegroeid tot een geweldig veelzijdige artieste. Haar 'musical'-opleiding zorgde ervoor dat ze muziekrollen kreeg in 'Chicago' en 'Les Misérables'. Maar dat is niet alles…

Elize bracht eind vorig jaar de eerste single 'Shake' op de markt. Bij onze Noorderburen kwam het liedje moeiteloos in de TOP 10 van de hitparade terecht. Bij ons werd het liedje een matig succes. De opvolger 'Automatic' heeft echter de doorbraak betekend. Zowel in Nederland als in België wordt de single momenteel 'grijs gedraaid' op de radio's en televisie. Het effect is er dan ook naar want 'Automatic' staat in de TOP 20 van de Ultratop 50. Het liedje was aanvankelijk geschreven en bestemd voor Kylie Minogue maar die zag het plotseling niet meer zitten. Dus trokken de Zweedse songwriters ermee richting Elize en die had geen tijd nodig om hier over na te denken. Ze zei meteen 'JA'.

Vanaf dinsdag staat Elize dus op de cover van P-Magazine en na de reportage voor de Nederlandse Maxime is dit alweer een grote eer.

"Ik vind het helemaal te gek. Toen P-Magazine vroeg of ik zin had om op de cover te staan als éérste Nederlandse was ik helemaal in de wolken. Ik heb begrepen van mijn Belgische vrienden dat de P erg populair is. De shoot is enkele weken geleden gedaan in de studio van fotograaf Roger Dyckmans. De sfeer was heel ontspannen, echt relax en genieten. Ik ben eens benieuwd wat de Vlamingen van de foto's en de sessie gaan vinden?, zegt Elize. Wie informatie wil of een bericht wil achterlaten voor Elize kan terecht op haar officiële website: www.elize.tv

P-Magazine ligt vanaf dinsdag 28 juni in de winkels!

LAAT EEN REACTIE ACHTER