Na de tenenlikker nu de wilde zoener

Het is nog geen jaar geleden dat een 35 jarige Nederlander is opgepakt door de politie omdat hij wel een rare manier had om vrouwen te behagen. Vrouwen die in een park lagen te zonnen likte hij hun tenen als ze even niet keken en zette het dan op een loopje. Nu is er deze week een seriekusser actief in metrostations tussen de binnenstad en Amsterdam-Zuidoost.

De wilde zoener benadert vrouwen van achteren en als deze zich omdraaien grijpt hij hen vast en zoent ze vol op de mond terwijl hij zijn tong geleidelijk naar binnen duwt. De zeven slachtoffers die aangifte hebben gedaan zijn tussen de 17 en 30 jaar. De politie sluit niet uit dat er meerdere slachtoffers zijn schrijft de Nederlandse pers.

Vermoedelijk gaat het om een negroïde persoon met een tenger postuur, tussen 1,70 en 1,85 meter lang en ongeveer twintig jaar oud. Hoe de man eruitziet weten de meeste vrouwen niet meer omdat ze volgens de politie overdonderd zijn dat ze het niet goed kunnen navertellen. Er is wél DNA van de lekkerbek, omdat een vrouw direct nadat ze was gezoend, bij de politie speeksel heeft afgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER