Grootste Herman Brood expositie ooit in Benelux gehouden

Voor het eerst zal voor een groter publiek de unieke fotoreportage van Herman Brood door Nederlands beste fotografe Patricia Steur te zien zijn. Een primeur dus. Aanwezig is ook Marcel B., de zoon van Herman Brood. Ook zijn er een aantal unieke Brood items zoals Herman's eigen auto, uiteraard door hem zelf in stijl beschilderd. Eveneens is een door Herman beschilderde Fiat 500 te zien.

Vele collector items aanwezig zoals een uitgebreide collectie boeken over Herman Brood. Bijzonder is ook de grootse collectie handgesigneerde Brood- zeefdrukken en de exclusief genummerde en gesigneerde Herman Brood kunstobjecten van keramiek. In het restaurant van het sfeervolle conferentiecentrum zal een levensgroot projectiescherm staan met bewegende actiebeelden van Herman Brood.

Waar kan je heen:
Hotel/Conferentiecentrum Zonheuvel,
Amersfoortseweg 98 te Doorn (Holland)
OP ZONDAG 26 JUNI VAN 12.00 TOT 19.00 UUR
Preview: zaterdag 25 juni van 12.00 tot 17.00 uur
BEIDE DAGEN GRATIS TOEGANG

Met Officiele medewerking Koos van Dijk van het Brood management en Marcel B., de zoon van Herman Brood. Er zijn meer dan 200 verschillende werken van Herman Brood aanwezig waaronder een aantal unieke en nooit eerder vertoonde schilderijen en tekeningen.

Op zondag 26 juni is er de gehele middag een spetterend optreden van leden van Brood's legendarische begeleidingsband The Wild Romance, waaronder Cees "Ani" Meerman en Freddie Cavalli.

Wil je nog meer weten…, surf naar www.amadeusart.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here