How to fuck people in 9 lessons

Kan ik er wat aan doen? De nieuwe cabareteske theatermonoloog van en met Edgard Eeckman. Tijdens de Gentse Feesten brengt cabaretier-theatermaker Edgard Eeckman op zondag 17 juli, zaterdag 23 juli en zondag 24 juli telkens om 17 uur in Theater Tinnenpot (Tinnenpotstraat 21) in Gent zijn nieuwe cabareteske theatermonoloog "Kan ik er wat aan doen?". Het is een kritische en ludieke kijk op commercie in de eigenzinnige mengeling van theater met cabaret eigen aan Edgard.

Edgard Eeckman is latjesverkoper Hypoliet De Cock die vertelt hoe hij erin slaagt om het miljoenencontract van de eeuw af te sluiten. Spelen ook mee: Monica, Bertje en heel veel kiekes. Rode draad: de bestseller "How to fuck people in 9 lessons". Wie komt luisteren, kan een exclusief geschenk winnen!

De tekst van "Kan ik er wat aan doen?" is van Edgard Eeckman zelf. Als Gentenaar heeft cabaretier Edgard Eeckman er een gewoonte van gemaakt zijn nieuwe programma's tijdens de Gentse Feesten in première voor te stellen. Hij neemt voor het 6de opeenvolgende jaar deel aan de Gentse Feesten.

De coach is Rik Gyles. Regie-advies werd verstrekt door Pol Pauwels.

Reserveren kan bij VZW Free-Time Uitbureau op tel. 09 255 18 60, via de site www.freetime.be of via e-mail tickets@uitbureau.be.

Meer informatie op www.edgard.be en op www.tinnenpot.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/edgar1.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER